Cristi Boureanu, chemat din nou la proces de fosta soţie. Îi cere să…

Publicat: 25/04/2017 | 00:00

Fosta soţie a lui Cristi Boureanu îl cheamă din nou în instanţă pe fostul deputat. Obiectul procesului deschis la Judecătoria Sectorului 6 este ordonanţă preşedinţială hotărâre care să ţină loc de acord parental. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Mai concret, ca să nu vă plictisim cu termeni juridici, Cristi Boureanu este chemat în faţa magistraţilor de fosta lui soţie pentru a-şi da acordul într-un aspect ce ţine de fiica lui minoră.

Cel mai probabil, Boureanu este chemat la judecată pentru a-şi da acordul pentru o vacanţă în care fosta soţie ar putea pleca împreună cu fiica ei.

Chemarea în instanţă a lui Boureanu are legătură cu fiica sa
Chemarea în instanţă a lui Boureanu are legătură cu fiica sa

Contactat de CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, Cristi Boureanu a declarat că nu ştia despre acest proces.

“Nu ştiam, mă voi interesa şi mă voi prezenta la înfăţişarea în instanţă, ne-a spus fostul deputat.

În procesul legat de custodia copilului, instanţa a decis ca aceasta să fie comună în cazul fiicei lui Cristi Boureanu, dar fata să locuiască la mama ei.

În vara anului trecut, Cristi Boureanu şi fiica lui minoră au fost protagoniştii unor scene şocante în plină stradă. Fostul deputat şi-a tras fiica de păr şi a lovit-o (VEZI AICI). “Mă ia acasă şi mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie! M-a luat de păr din mijlocul străzii, de picioare”, spunea fiica lui Cristi Boureanu.

Citește și...