Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Publicat: 30/06/2018 | 14:06

Cristi Brancu e mai înverșunat ca niciodată împotriva fraților Tate! Cunoscutul prezentator TV a făcut o anchetă amănunțită despre trecutul și prezentul iubitului Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei și a prezentat informații neașteptate despre cei doi. Potrivit mărturisirilor sale, aceștia nu s-au îmbogățit din kickboxing, iar în Anglia nu mai au nicio firmă pe numele lor. Pe toate le-au închis în urmă cu doi ani, când au decis să vină în țara noastră. (Super oferte la accesorii gaming)

Citește și: Andreea Mantea a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu: “Cu mine nu îți merge”. Scenele s-au petrecut la TV, iar Victor Slav a fost de față

Cristi Brancu, dezvăluiri explozive despre Andrew și Tristan Tate

Încă de la începutul interviului făcut public recent, Cristi Brancu îi desființează pe cei doi frați englezi. El a explicat cu amănunte mai multe aspecte legate de viața lui Tristan și Andrew Tate. Potrivit mărturisirilor sale, Adrian Preda, unul dintre liderii clanului „Sportivilor”, l-a învins într-o luptă pe iubitul Biancăi Drăgușanu. Mai mult, celebrul interolop a afirmat că pentru o partidă câștigată, Tristan Tate obținea 5.000 de euro.

Citește și: Astrologii au dezvăluit cum se înțeleg în pat Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: “În dormitor ies scântei și…”

La un moment dat, Cristi Brancu a atins și un subiect sensibil pentru Tristan și Andrew Tate: tatăl acestora, care a fost șahist, astfel că nu câștiga foarte mulți bani din competiții. Și, prin urmare, milioanele de euro pe care îi au cei doi frați nu sunt jurstificați nici din averea lăsată de părintele lor. (Oferta speciala playstation)

Citește și: ”Păpușelul” Tristan Tate e hotărât s-o ”ceară” pe Bianca Drăgușanu!

“Bianca Drăgușanu îi spunea unei persoane foarte apropiate ei, acum câteva zile, că se simte în acest moment foarte fericită. Nu am înțeles foarte bine din această declarație dacă se simțea fericită cu Tristan Tate sau cu altcineva. Sau… tocmai această combinație o face mai fericită, dar este adevărat, era clar și este clar în acest moment, că nu mai mergea nimic între Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

Ei bine, acum mergem mai departe, mergem către Tristan Tate și am o întrebare astăzi. O întrebare lansată cândva în celebra poveste «Watergate»: «follow the money (n.r.: urmărește banii)». Hai să înțelegem puțin ceva despre bărbatul puternic, potent financiar despre care s-a vorbit că ar fi Tristan Tate sau familia Tate. Cum a apărut prima dată această poveste? «Tristan Tate – milionar cu hotel în Thailanda, cu afaceri din Bitcoin, care a câștigat o avere din bătăi».

Stați un pic, hai să o luăm încet! Prin urmare, reținem deja că Adrian Preda, cel care l-a bătut măr pe Tristan Tate a spus că dintr-un meci (…) în care se bătea Tristan Tate se câștigă 5.000 de euro pe partidă, dacă o câștigi. Prin urmare, ar fi trebui să facă, să împărțim dacă câștiga un milion de euro, de exemplu, numai din bătăi, împărțiți dumneavoastră și dați-vă seama câte mii de lupte câștigate trebuia să aibă Tristan sau Andrew Tate ca să ajungă foarte departe.

Deci, apropo de averea legată de kickboxing să mergem mai încet. Pe de altă parte, dacă ar fi să acredităm teoria pe care a spus-o Adrian Preda, că : «tatăl este cel care a oferit banii pentru ca băieții să ajungă mai departe», ar trebui să ne dăm seama că Tristan Tate ne-a mințit în momentul în care ne-a spus: «Tatăl meu nu a avut bani». Apropo, tatăl lui Tristan Tate a fost șahist – nici nu știți ce averi se fac din șah! Se câștigă milioane de euro din șah, mă înțelegeți?! În orice caz, poate că tatăl mai târziu a introdus ideea sau a reușit să facă o avere. Se pare că nu este cazul, pentru că nu există aceste informații.”, a spus prezentatorul TV. 

Cristi Brancu a aflat că iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei nu dețin nicio afacere în UK

Tranșant, Cristi Brancu a vorbit și despre așa-zisele afaceri din Anglia ale celor doi britanici milionari, dar și despre un serial al celor doi frați care nu se bucură de notorietate.

“Mergem către afacerile din Anglia ale fraților Tate. Nu există nicio firmă pe beta – așa se numește acel site, acea sintagmă, unde se pot găsi toate firmele de la Londra – unde să găsiți o firmă a acestor băieți, care să meargă foarte bine, să fie pe plus. Numai firme închise din 2016, de parcă s-au șters urmele și haț, venim în România, unde este foarte frumos!

Nu găsim palatele! Un campion mondial, cum a fost Emory Andrew Tate III, cum spune el la kickboxing, ar fi trebuit să aibă un palat. Ori casa din Luton (…) arată mai degrabă ca o locuință modestă pentru trei familii, cum sunt casele englezești tradiționale, puțin mai micuțe, puțin mai strâmte așa. Păi, unde e palatul, nene? Mă așteptam să aibă ceva minimum ca George Michael (…). Deci, unde sunt banii? «Follow the money (n.r.: urmărește banii)»! Deci, din bătăi nu s-au făcut, de asemenea, Andrew Tate spune că nu se pune problema să le fi făcut din videochat – că știe niște fate de la videochat, dar nu există. Nu există banii!

Pe de altă parte, momentul în care urmărești filmele, acel serial, de fapt, filmulețele din serial din filmul «The Hate for Tate», care este unul făcut pentru YouTube de frații Tristan și Andrew Tate – un serial care a avut audiența absolut extraordinară de cam 1.000 de view-uri (n.r.: vizualizări) pe fiecare episod! Deci, nu sunt populari, deci, oamenii aceștia nu reies de nicăieri ca și cum: «Domne’, este marele campion!» (…).”, a mai dezvăluit Cristian Brancu în cadrul unui filmuleț postat pe contul său de YouTube.

Citește și...