CRISTI CHIVU, mărturisiri emoţionante despre familia lui:,,După ce tata a murit, mama…‘’

Publicat: 16/02/2017 | 11:59

Cristi Chivu a povestit  momentele grele prin care a trecut atunci când şi-a pierdut tatăl. În ultimele ore de viaţă ale tatălui său, fotbalistul avea meci cu Reşiţa. La un moment dat a sunat telefonul, apoi Cristi a fost anunţat: "Mergi până acasă. Poţi să stai cât vrei tu". Tatăl său îşi trăia ultimele clipe şi a vrut să îşi ia rămas bun de la fiu.

Când puterile îl părăseau de tot, tatăl lui Chivu i-a spus puştiului: „Du-te înapoi în cantonament şi pregăteşte-te de meci. Bateţi Ceahlăul pentru Reşiţa şi pentru mine!”.

Plin de tristeţe, copilul a plecat şi a ajuns în cantonament, unde a avut forţa să reintre în programul echipei. În aceea zi, Reşiţa a bătut cu 5-1, golurile curgeau unul după celălalt pentru Mircea Chivu.

„Îmi aduc aminte că am întrebat-o pe mama, după ce am mai crescut, după ce tata a murit, de ce nu mi-a spus niciodată mie, direct, că am talent la fotbal, de ce nu m-a încurajat mai mult. Cred că mi-am răspuns singur la întrebarea asta după o vreme”, a mai mărturisit Cristi Chivu.

 

Citește și...