Cristi Marin a gasit explicatia pentru factura de curent de 3.500 de lei: “Moculeasca tinea in priza trei vibratoare”

Publicat: 27/08/2011 | 00:00
"Razboiul" orgoliilor dintre Mariana Moculescu si fostul ei iubit Cristi Marin este unul fara sfarsit. Dupa ce vedeta ne-a declarat ca il da in judecata pentru neplata unei facturi de curent electric, iata ca tanarul se dezice de orice acuzatie.

Adio, dar raman cu tine. Desi s-au despartit de mai bine de doua luni, Mariana Moculescu si Cristi Marin profita de orice ocazie pentru a-si arunca vorbe grele. Vedeta si fostul ei sot, Horia Moculescu, intentioneaza sa-l cheme la tribunal pe Cristi, din cauza unei facturi exorbitante de energie electrica, dar tanarul ii ia peste picior: “Factura de la curent electric este de 3.500 de lei din cauza ca Moculeasca tinea in priza cate trei vibratoare. O sa vorbesc cu primarul Capitalei sa ma ajute sa intind un cablu electric pana la ei acasa, ca sa-si tina in priza, de la mine, vibratoarele si radiatoarele, in toate anotimpurile. Eu propun sa deschidem un cont bancar si sa facem cheta ca sa-si plateasca Moculescu factura. Anul asta eu am stat la ei in casa doar doua saptamani, in perioada in care Mariana a avut piciorul in ghips, ca sa o ajut, caci nu se putea deplasa”, a declarat pentru CANCAN Cristi Marin.

Esti frumoasa? Intoarce lumea capul pe strada dupa tine? Urca-ti acum pozele pe superfete.cancan.ro si castiga premii de exceptie!

Mariana Moculescu si-a facut un cadou inedit, pe un iaht de lux! In larg cu sase marinari

Citește și...