Cristi Minculescu revine in forta! Ce plan secret a pus la cale in Germania si ce vrea sa faca imediat in perioada urmatoare!

Publicat: 21/05/2014 | 19:24

Imediat dupa ce s-a vindecat de ciroza, Cristi Minculescu a decis sa se mute definitiv in Germania, alaturi de sotia lui. Acum, artistul duce o viata ca in povesti peste hotare: si-a cumparat o casa si are o multime de concerte cu noua trupa, "Lotus".

Destinul l-a pus la grele incercari pe Cristi Minculescu, insa fostul lider al trupei Iris a stiut sa treaca peste toate cu bine. Desi viata i-a fost pusa in pericol de nenumarate ori de-a lungul timpului, cea mai marcanta experienta ramana, fara dar si poate, cea din 2009, atunci cand i-a fost transplantat un rinichi de la sotia sa, Rodica. Dupa ce s-a recuperat, cantaretul a luat si cateva decizii radicale. A parasit grupul din care a facut parte timp de 35 de ani, iar mai apoi a decis sa se mute definitiv in Romania.Asa ca, fara sa stea pe ganduri, Minculescu si-a facut bagajele, si-a luat sotia de mana si au plecat, luandu-si viata de la capat.

 

Si-au cumparat o casa spatioasa in Germania!

cristi minculescu

In Germania, artistul a cumparat o casa, iar mai apoi s-a apucat de muzica. Si-a infiintat o noua trupa, „Lotus”, ai caror membri sunt de diferite nationalitati, au inregistrat cateva melodii, iar lucrurile mearg acum ca pe roate: „Locuiesc la curte si au o casa pe care au facut-o dupa bunul lor plac. Au visat mult timp la aceasta schimbare si iata ca ea s-a si produs. Lui Cristi ii merge exceptional si cu trupa, are o multime de concerte si deja a inceput sa castige si ceva bani.

Cristi Minculescu a parasit trupa Iris dupa 30 de ani si a fondat o noua formatie- Lotus - in Germania
Cristi Minculescu a parasit trupa Iris dupa 30 de ani si a fondat o noua formatie- Lotus – in Germania

Probleme mari de sanatate nu mai are, insa se mai trezeste cu stari de rau, alteori oboseste foarte repede. S-a intamplat sa fie pe scena, iar dupa cateva melodii sa se aseze pe un scaun pentru cateva minute.

Cristi Minculescu alaturi de sotia sa, Rodica, al carei tricou are un mesaj mai mult decat sugestiv: Cristi, nimic nu se compara cu tine!
Cristi Minculescu alaturi de sotia sa, Rodica, al carei tricou are un mesaj mai mult decat sugestiv: Cristi, nimic nu se compara cu tine!

Este normal pentru o persoana care a trecut prin atatea. Din fericire, Cristi a stiut sa treaca peste toate necazurile, ba mai mult, s-a si reinventat. Cel mai mare noroc al lui in viata asta a fost sotia, Rodica. Ea l-a ridicat, ea l-a tinut pe linia de plutire„, a declarat un apropiat al familiei Minculescu!

 

CITESTE SI:

Cristi Minculescu mai are de asteptat un an daca vrea sa-si vanda vila din Bucuresti. Afla de ce!

Cristi Minculescu a sperat sa castige pamantul de langa casa, insa mai are de asteptat inca un an. Continua razboiul cu vecinii

 

Nu isi poate vinde vila din Bucuresti!

Cristi Minculescu

Artistul detine o vila pe Calea Plevnei, pe care a incercat sa o vanda inainte de a se muta in Germania. Nu a putut insa, pentru ca se judeca de cativa ani cu un vecin, pentru o bucata de teren. Mai exact, cea care da in drumul principal.

 

Claudia Balan

Citește și...