Un martor din spital, Nicoleta, susţine că fostul parlamentar Cristian Boureanu nu avea nimic atunci când l-a văzut în spital. Declaraţiile martorei, Nicoleta, dau naştere ipotezei că Boureanu ar fi fost bătut după ce a avut loc incidentul din seara în care a lovit poliţistul.

"La nouă jumătate noaptea l-au reţinut (n.r.- pe Boureanu), i-au pus perfuzii pentru dezalcoolizare. A mers bine dânsul, a mers pe hol, nu şchiopăta, nu avea nimic, l-au dus într-o rezervă, l-au ţinut până la ora 3 şi ceva.

Nu avea nimic, l-am văzut de la un metru. Ca să-i cadă 7 dinţi ar fi trebuit să aibă gura umflată. L-am văzut de pe partea dreaptă, nu se umfla doar jumătate de gură, doar în partea în care nu l-am văzut eu. Dacă era aşa nu-i mai ardea lui de yoga", a declarat Nicoleta, un martor din spital, la "Acces direct".

Cristian Boureanu a fost implicat într-un scandal cu oamenii legii, după ce a fost oprit în trafic. El a început să îi înjure pe oamenii legii, după care a lovit un poliţist în zona inghinală şi a primit imediat un pumn în barbă de la acesta, căzând lat pe asfalt. După ce şi-a revenit el a fost dus într-o secţie de poliţie, acolo unde a fost reţinut iar ulterior a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

În timp ce se afla în arestul Poliţiei, Boureanu a cântat o melodie de vitejie, "Kalinka" (VEZI AICI) şi a făcut yoga (VEZI AICI).

Citeste despre:cristian boureanu, cristian boureanu scandal politisti, ce spune un martor din spital despre cazul boureanu


Share On Facebook