Cristian Boureanu şi iubita lui au vorbit despre inelul cu diamant şi cererea în căsătorie: „Noi trăim clipa!”

Publicat: 20/10/2017 | 12:46

La mai bine de doi ani de când a început povestea lor de iubire, care a fost presărată şi de un scandal monstru cu poliţişti, Laura Dincă şi Cristian Boureanu formează un cuplu extrem de unit. Recent, Laura Dincă a împlinit o frumoasă vârstă, iar iubitul ei i-a fost alături şi i-a oferit daruri speciale. În cadrul unui interviu oferit de curând, cei doi au vorbit despre cererea în căsătorie, iar Laura Dincă a spus tot adevărul despre acel inel cu diamant.

Seara trecută, Laura Dincă şi Cristian Boureanu au participat la un eveniment monden. Întrebaţi dacă au făcut pasul cel mare şi s-au logodit, cei doi au fost foarte sinceri şi au vorbit despre acest subiect important din relaţia lor. Frumosul model a negat faptul că ar fi primit un inel cu diamant şi a spus că nu a existat nicio cerere în căsătorie.

“N-a fost, dacă era ceva, îl aveam pe mână, anunţam. Nu a existat (n.r.: o cerere în căsătorie), iar iubitul meu a fost puţin plecat, deci… Toate planurile din vara asta nu prea au avut loc. M-am liniştit sufleteşte, sunt fericită. Mi-a fost foarte greu, pentru că noi niciodată nu am fost despărţiti decât… cred o săptămână în aceşti doi ani şi un pic, dar câteva zile. Noi nu am fost separaţi şi mi-a fost foarte greu să nu-l pot lua în braţe înainte de culcare sau să stau cu el acasă, cum stăteam noi de obicei. Dar mi-a fost familia aproape, Ioana şi mulţi prieteni şi acum vezi care îţi sunt prietenii şi cum e viaţa asta. Tot ce se întâmplă trebuie să-l iei ca o parte din viaţa ta, care trebuia să se întâmple, totul are un scop. (…). Noi trăim clipa, nu ne facem planuri, pentru că dacă ne tot facem planuri şi nu ne ies, după avem anumite supărări”, a spus Laura Dincă în cadrul unei emisiuni TV.

După scandalul în care a fost implicat vara trecută, în timpul căruia a bătut un poliţist, Cristian Boureanu a spus despre relaţia cu iubita lui că e mult mai sudată.

“Când va fi cazul, o să vă spunem, o să aflaţi. (…). E mai sudată (n.r.: relaţia lor), mai profuntă. Ştiam că Laura îmi este alături, m-a făcut să-mi dau seama că Laura este mult mai puternică şi mult mai matură nu decât credeam, ci decât credea foarte multă lume.”, a mărturisit Cristian Boureanu în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Citește și...