Cristian Pomohaci ar fi încercat să-l otrăvească pe Aurelian Preda. „Ştiu asta din gura lui!”

Publicat: 25/07/2017 | 21:25

Cristian Pomohaci nu scapă de probleme. Un martor a povestit că preotul ar fi încercat să-l otrăvească pe Aurelian Preda, cu care se afla în conflict. Bărbatul care a dorit să-şi păstreze anonimatul susţine că a fost bun prieten cu interpretul de muzică populară decedat anul trecut din cauza unei boli necruţătoare.

„Am vorbit cu Aurelian Preda şi îmi povestea de Pomohaci că e un mare parşiv şi escrochează lumea şi multe chestii. Îl cunosc foarte bine  de la Aurelian Preda, pentru că eu am fost prieten de când se trata la o clinică din Viena. De asta spun că ştiu şi de Pomohaci, pentru că el îmi povestea. Că el a avut un conflit cu Pomohaci, ăsta.

Spunea că a vrut ăla să îl otrăvească când a fost la el acasă. Popa, Pomohaci ăsta, da! Când a fost la el să… Ajunseseră la nişte probleme grave ei, nu ştiu de la ce… de la, tot aşa, de la bârfe de homosexualism şi ăsta nu voia să se ducă la el să-i facă <>. Asta ştiu din gura lui că a încercat să-i pună ceva în băutură sau în ceva, când a fost acolo la… la el la filmări. I-a fost foarte rău”, a povestit martorul la un post de televiziune.

Citește și...