Cristian Pomohaci, din nou în haine preoțești deși a fost caterisit!

Autor: Angie Voicu
Publicat: 14/06/2018 | 07:46

Cristian Pomohaci nu ține cont de acuzațiile de pedofilie care i-au fost aduse și continuă să se bucure de un real succes, mai ales pe plan muzical. Are concerte prin toată țara, unde câștigă bani frumoși, și nici nu a renunțat la straiele bisericești, deși a fost caterisit și i s-a interzis să mai slujească în biserică. (Console si accesorii gaming)

Cristian Pomohaci s-a îmbrăcat din nou în haine preoțești. Fostul preot a postat o fotografie pe Facebook în care apare în compania unei maici. De asemenea, el este în continuare foarte activ în mediul online, acolo unde își ține la curent „simpatizanții” cu tot ce face. (Cele mai bune oferte laptopuri)

„O femeie aducătoare de vești bune,  care îmbracă Cerul în straie româneşti! Maica Ana Lucia Nedelea – Nămăieşti”, a scris Cristian Pomohaci.

Fostul preot a fost caterisit din Biserică, potrivit deciziei definitive a Consistoriului Mitropolitan, emisă în octombrie 2017. Cristian Pomohaci a pierdut dreptul se a săvârşi lucrări sfinte, de a purta ţinuta clericală şi de a se împărtăşi în altar, se arată în decizia Consistoriului Mitropolitan. Hotărârea Consistoriului Mitropolitan este definitivă şi irevocabilă.

Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș dosarul în care preotul Cristian Pomohaci, din parohia Moșuni, județul Mureș, este cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale. Preotul a fost înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale unui minor, iar filmulețul a apărut în presă. Cristian Pomohaci a susținut de la început că este nevinovat.

Citește și...