Cristiano Ronaldo, aroganță de 8.000.000 de euro. Ce investiție a făcut marele fotbalist

Autor: L.N.
Publicat: 20/05/2020 | 14:28
Cristiano Ronaldo, aroganță de 8.000.000 de euro. Ce investiție a făcut marele fotbalist

Starul portughez de la Juventus face totul pentru familia lui. Acesta a cumpărat recent un teren de 10.000 de metri pătraţi în Cascais, la 30 km de Lisabona. Conform presei portugheze, CR 7 ar fi plătit 8.000.000 de euro pentru noua sa proprietate.

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, a început deja să ridice o vilă de lux în cartierul Quinta da Marinha, zonă exclusivistă din stațiunea Cascais. Plaja, terenurile de golf şi restaurante scumpe atrag ca un magnet turiștii.

“Este doar o investiție, nu o casă în care să locuiască permanent după ce se va lăsa de fotbal”, au explicat surse citate de Correio da Manha.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan a vorbit despre viața sa amoroasă după despărțirea de George Burcea! Artista a dezvăluit ce face când fostul soț vine în vizită la fetițe

Cristiano deține o clădire în Madeira, unde locuiește mama sa, Dolores, și fratele Hugo, o casă de vacanţă în Algarve şi trei mega-apartamente, unul în Funchal și două în capitala Lisabona.

Cel situat pe Avenida da Liberdad l-a costat 7.500.000 de euro şi a fost considerat cel mai scump apartament din Portugalia.

CITEȘTE ȘI: Iulia Vântur a vorbit din nou despre sarcină: ”Este o binecuvântare de la Dumnezeu!” Prezentatoarea a părăsit România pentru Salman Khan în urmă cu opt ani

Fotbalistul, Georgina Rodríguez și cei patru copii ai lor, Cristianinho, Alana, Eva și Mateo, s-au bucurat din plin de timpul petrecut în familie în ultimele două luni.

În prima lună, s-au izolat de coronavirus în luxul și confortul apartamentului Funchal, iar în ultimele săptămâni au stat într-o vilă lângă plajă, în Caniçal. Acum, familia a rămas acasă, în Portugalia, în timp ce CR7 s-a întors la antrenamentele lui Juventus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The greatest love… 🙏❤️

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Citește și...