Cristina Bălan, prima piesă după ce a revenit în muzică. Nu are corp de model, dar a îmbrăcat o rochie decupată şi transparentă: „Am zis că vom fi împreună şi la greu”

Publicat: 14/11/2017 | 16:38

Cristina Bălan revine în forţă pe scena muzicii, după ce a câştigat "Vocea României". Artista a scos de curând o melodie la care a lucrat timp de trei ani, iar la videoclip, un an. Ea nu a venit singură când şi-a prezentat single-ul de revenire, ci împreună cu soţul ei, care s-a emoţionat foarte mult, după ce a auzit-o cântând versurile melodiei "Sertar cu amintiri".

Cristina Bălan, fosta membră a trupei Impact, a venit îmbrăcată într-o rochie sexy şi provocatoare. În unele zone ale trupului, ţinuta era decupată, iar materialul era unul transparent.

„Noi nu am venit cu murături, dar am vent cu o melodie nouă, care are şi un videoclip. (…). Este vorba despre un concept, un opinia mea, pare banal şi folosit, dar eu am venit cu un sertar de amintiri. Măi, am filmat puţin, dar ne-am pregătit un an cu clipul – nu, la piesă am lucrat trei ani.”, a povestit Cristina Bălan în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

După ce a auzit-o cântând în platoul de televiziune, soţul artistei s-a emoţionat.

„Da, am spus că vom fi împreună şi la bine, dar mai ales la rău”, a mărturisit Gabriel, soţul Cristinei Bălan.

Ei au împreună gemeni care au fost diagnosticaţi cu sindromnul Down.

„Pentru cei care aleg să trăiască frumos. Pentru cei cu respect şi demnitate. Pentru cei care inspiră. Pentru cei care pun suflet în tot ce fac. Pentru cei care au cunoscut iubirea. Pentru cei care au cunoscut despărţirea. Pentru cei care au cunoscut bucuria dar şi tristeţea. Pentru cei care dăruiesc. Pentru cei care ajută. Pentru cei care trăiesc cu picioarele pe pământ. Pentru visători. Pentru cei răi. Pentru cei buni. Pentru tine. Pentru mine. Pentru voi. Pentru toţi îmi doresc un #SertarCuAmintiri plin de momente speciale şi iubire! Cu drag şi emoţii, vă prezint noul meu single (…)”, a scris cântăreaţa când a lansat clipul săptămâna trecută.

Citește și...