CRISTINA CIOBĂNAŞU şi VLAD GHERMAN, unul dintre cele mai solide cupluri de la noi! Tânărul a arătat tuturor verigheta:”Încătuşaţi pe viaţă“

Publicat: 09/09/2017 | 11:40

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman formează unul dintre cele mai solide şi apreciate cupluri din showbizul autohton. Cei doi actori se iubesc de cinci ani de zile şi toţi aşteaptă momentul în care se vor căsători.

O fotografie postată de actor pe pagina lui de Instagram a creat panică în rândul fanilor, deoarece acesta are o verighetă pe deget şi apare lângă o tânără şi un bărbat. Vlad filmează pentru un serial, iar cea care se află lângă el este chiar sora lui, deci fanii celebrului cuplu nu au de ce să îşi facă griji.

Încătuşaţi pe viaţă. #filmare #fun #happy”, a scris Vlad la fotografia postată.

Vlad Gherman filmează pentru un serial.
Vlad Gherman filmează pentru un serial.

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu consideră că sunt suflete pereche şi că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneţi. Vlad i-a dăruit deja iubitei sale inelul de logodnă, însă nunta se mai lasă aşteptată o perioadă: Ne dorim să ne căsătorim,însă vom mai aştepta o vreme. Suntem prea mici pentru nuntă, ne-am gândit să facem pasul ăsta mult mai încolo, când o să avem în jur de 27 de ani”, ne spunea Vlad.

Citește și...