Acasă » Exclusiv » Cristina Cioran, Cucu, Roxana Ciuhulescu sau Diana Dumitrescu, în cele mai tari provocări! Au renunțat la secrete!

Cristina Cioran, Cucu, Roxana Ciuhulescu sau Diana Dumitrescu, în cele mai tari provocări! Au renunțat la secrete!

De: Sabin Tudor 14/06/2023 | 16:12

Avalanșă de vedete pe metru pătrat, astfel poate fi descris evenimentul de aseară, desfășurat în inima Capitalei, la Muzeul de Artă Recentă. Starurile s-au adunat cu un scop precis, lansarea IQOS ILUMA în România, cel mai recent și mai inovator produs din portofoliul de alternative fără fum al Philip Morris International. CANCAN.RO a fost prezent la festivitate și nu a ratat ocazia de a chestiona persoanele publice despre cele mai aprige provocări trăite de-a lungul vieții. Tema de discuție a fost progresul și trecerea la următorul nivel, așa că răspunsurile au fost variate, dar extrem de fresh și intersante.

Prin urmare, Diana Dumitrescu percepe „next-level” ca fiind asumarea sinelui și a unei stări de bine în propria piele, trăire căutată intens de-a lungul anilor. Marius Manole trece la următorul nivel lansând unul dintre cele mai spectaculoare musicaluri la Teatrul Național București, iar Cristina Cioran a dat frâu liber pasiunii sale de a se reîntâlni cu publicul după o pauză îndelungată. Răspunsurile, pe larg, în rândurile de mai jos sau în secțiunea video!

( NU RATA: REVOLUȚIONĂM EXPERIENȚA IQOS! PHILIP MORRIS INTERNATIONAL LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA NOUL IQOS ILUMA )

IQOS a lansat în premieră, în România, dispozitivul ILUMA, cel mai recent și mai inovator produs din portofoliul de alternative fără fum al Philip Morris International

Diana Dumitrescu, schimbare spectaculoasă de look: „Nu mai puteam, după 20 de ani de blond!”

CANCAN.RO: Noi te știm pe tine blondă, cum ai devenit acum una dintre cele mai sexy șatene ale României?

Diana Dumitrescu: Am rămas fără păr în cap. S-a rupt părul, s-a rupt rău, nu mai puteam, după 20 de ani de blond. Și am schimbat culoarea.

CANCAN.RO: Soțul are un aport în acest gen de decizie?

Diana Dumitrescu: I-a luat o săptămână să se obișnuiască cu mine așa. Nu a avut nimic de spus, pentru că decizia a fost luată de mine. Din cauza faptului că mi s-a rupt părul și datorită faptului că eu nu mă mai simțeam foarte bine așa cum eram. Și mi se pare că la cum sunt astăzi, la ce fel de om sunt, în ce m-am transformat, nu mă mai văd nici simbol sexy.

Nu m-am văzut niciodată, dar cu atât mai mult nu mă văd nici acum și mi se pare că mi se potrivește mult mai bine, mie și personalității mele. Trebuie cu cât înaintăm în vârstă să și evoluăm. Îmi place să evoluez și să am grijă mai mult de mine și să mă prezint așa cum consider eu că sunt acum. Și exact așa sunt acum.

CANCAN.RO: Vorbești într-o manieră a unui spirit foarte liber. Așa ai fost dintotdeauna sau ai dobândit asta pe parcurs?

Diana Dumitrescu: Așa am fost dintotdeauna, dar curajul de a fi așa cum sunt eu cu adevărat a venit mult mai târziu. Pentru că mulți ani am fost controlată de ce spun, cum spun, ce fac, cum mă îmbrac. Mi-a luat niște ani să mă obișnuiesc cu ideea că nu mă mai controlează nimeni și să fiu sigură pe ceea ce fac. Și niște ani să îmi câștig încrederea în mine și acum mă bucur de cine sunt astăzi.

Diana Dumitrescu a trecut la „next-level”, schimbându-și look-ul după 20 de ani (Foto: captură video)

Marius Manole: „Îmi generez provocări foarte mari ca să urc la următorul nivel!”

CANCAN.RO: Pari un personaj foarte sigur pe propriile capacități. Asta s-a întâmplat odată cu timpul sau este o deprindere dintotdeauna?

Marius Manole: A venit cu timpul și cu experiența, că am fost un băiat de la Iași, foarte emotiv. Știam că pot niște lucruri, dar nu am fost foarte încrezător dintotdeauna. Nici acum nu pot să zic că dau pe afară de încredere, dar acum măcar știu cine sunt, ce pot să fac, cât pot să evoluez, la ce nivel sunt și de asta e foarte reconfortant.

CANCAN.RO: De unde îți iei acest combustibil să capeți un nivel și mai mare de încredere?

Marius Manole: Viața mea e plină de provocări, îmi generez provocări foarte mari ca să urc la următorul nivel. Și dacă reușesc, din secunda aia e clar că pot să le fac pe toate.

CANCAN.RO: Când ai simțit ultima dată că ți-ai dat „level up”?

Marius Manole: A fost perioada după pandemie, când a trebuit să revenim. Stagiunea asta a fost pentru mine foarte provocatoare, mi-am propus să fac multe lucruri, am și scos cinci premiere în cinci luni, în trei orașe. Joc în fiecare seară, practic. Asta e o provocare pentru un actor, să joci seară de seară, ziua să repeți. Și următoarea mare provocare este că voi face un musical la TNB. Eu, în rolul principal, eu care nu cânt! Dar învăț, pentru că fiecare lucru se învață.

Marius Manole trece la următorul nivel profesional prin lansarea unui musical la TNB (Foto: captură video)

Roxana Ciuhulescu: „Tot ce reprezintă evoluție, indiferent despre ce vorbim, înseamnă level-up!”

CANCAN.RO: Ce înseamnă pentru tine „level up”, fiindcă tu ai trecut prin mai multe tranziții?

Roxana Ciuhulescu: Înseamnă tot ce reprezintă evoluție, indiferent despre ce vorbim, înseamnă „level up”!

CANCAN.RO: Ai simțit că ai trăit după propriile reguli în viață sau au mai existat și momente de conformism?

Roxana Ciuhulescu: Întotdeauna m-am ghidat și după ceilalți, pentru că așa este societatea. Nu ai încotro, indiferent de ce nivel ai în societatea asta, trebuie să te adaptezi și după ceilalți. Vreau să cred că am fost și nonconformistă, dar în rest trebuie să ne adaptăm regulilor, că așa am fost, cred eu, educați.

Roxana Ciuhulescu a fost prezentă la evenimentul de lansare a dispozitivului IQOS ILUMA (Foto: captură video)

Cristina Cioran se reîntoarce în atenția publică, pe YouTube: „M-am redescoperit, mi-era dor!”

CANCAN.RO: Te-ai mai întoarce la TV?

Cristina Cioran: Da, oricând, dacă ar fi un proiect care mi s-ar potrivi. Dar acum, dacă tot mă întrebi, am un level-up.

CANCAN.RO: Care este acela?

Cristina Cioran: Lucrez acum la un proiect, pentru YouTube, mi-am făcut un canal de cooking. Și acum filmez, în perioada asta și sunt foarte încântată. Pentru că m-am redescoperit, mi-era dor. Acum mi-am dat seama cât de dor îmi era să vorbesc cu oamenii care mă urmăresc!

CANCAN.RO: Cum a apărut această pasiune?

Cristina Cioran: De când eram mititică, mi-aduc aminte că prima oară am gătit când aveam vreo 12 ani.

Cristina Cioran demarează un proiect de cooking pe YouTube, activitate pe care o traduce ca fiind un „level-up” profesional (Foto: captură video)

Cucu își trăiește visul cu ochii, punând muzică la festivaluri: „Trec la nivelul următor pe plan profesional!”

CANCAN.RO: Ai văzut nunta prietenului Emi ca fiind un level-up. Ce înseamnă pentru Cucu nivelul următor?

Cucu: Pentru mine level-up nu înseamnă o nuntă, mai durează. Dar trec la nivelul următor pe plan profesional, în primul rând am reînceput proiectul Noaptea Târziu. Urmează un alt proiect drag mie, de MC, DJ, pentru mine. O să luăm la rând toate festivalurile, tot ce știi festivaluri mari din România. Plus de asta, e un festival mare în afară și s-ar putea să prindem un loc acolo. Că tot vorbesc oamenii, că de ce eu pun muzică?! Pun muzică pentru că e pasiunea mea de vreo 15 ani!

Cucu dezvăluie că va pune muzică la toate festivalurile mari din România, posibil și la unul dintre cele mai importante din afară (Foto: captură video)

( CITEȘTE ȘI: “ROMANIAN DESIGN WEEK” ȘI-A DESCHIS PORȚILE, IAR VEDETELE COMENTEAZĂ EVENIMENTUL! CĂTĂLIN ANCHIDIN: “ESTE UN MUST SĂ VEDEȚI…” )

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să fie atenți acești nativi
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de români
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Codin Maticiuc, replică pentru cei care îl acuză că fură din banii de caritate. „muncesc mai mult de 10.000 de euro”
Codin Maticiuc, replică pentru cei care îl acuză că fură din banii de caritate. „muncesc...
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...