De când a divorţat, Cristina Spătar nu şi-a refăcut viaţa, deşi a avut la un moment dat o idilă cu antrenorul ei. Vedeta se ocupă de creşterea copiilor şi se axează pe cariera sa. Odată cu începerea anului şcolar, roşcata a decis să îşi facă o schimbare şi s-a tuns.

Cântăreaţa a îndrăznit să îşi taie părul şi este tare încântată de noul ei look.„Azi am îndrăznit să mă tund mai scurt. Mulţumesc Andreea, mulţumesc pentru răsfăţ, sper să vă placă şi vouă, dragii mei!!! ?”, a scris Cristina Spătar la fotografie.

Cristina Spătar a adoptat o nouă tunsoare.
Cristina Spătar a adoptat o nouă tunsoare.

Internauţii s-au arătat şi ei foarte entuziasmaţi de noul look al vedetei. Eşti foarte frumoasă!/ Îţi stă beton de bine!/ Oricum tu eşti superbă!/ Superbă! Super noul look”, sunt doar câteva dintre comentarii.

În 2008, Cristina Spătar s-a căsătorit cu un om de afaceri, de care a divorţat anul trecut. Cei doi au împreună doi copii, Albert şi Aida. “Mi-aş mai fi dorit un copil, doi. Dar soţul meu a zis că nu mai vrea să facem, pentru că eu înnebunesc. Eu am trecut printr-o depresie puternică după fiecare copil şi m-a afectat foarte mult”, a spus artista în luna iulie

 

Citeste despre:cristina spatar look, cum arata cristina spatar acum, cristina spatar s-a tuns


Share On Facebook