Cristina Țopescu nu s-a sinucis și noi avem dovada. Detaliul neobservat de nimeni în casa jurnalistei

Publicat: 15/01/2020 | 08:00
Cristina Țopescu nu s-a sinucis și noi avem dovada. Detaliul neobservat de nimeni în casa jurnalistei

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică, 12 ianuarie, în locuința sa din Otopeni. Dispariția prematură a regretatei jurnaliste a ridicat numeroase semne de întrebare și nu a fost exclusă nici ipoteza potrivit căreia aceasta s-ar fi sinucis. Acum, ies la iveală detalii terifiante despre moartea fiicei lui Cristian Țopescu!

S-a vorbit extrem de mult despre faptul că regretata Cristina Țopescu s-ar fi sinucis. Cancan.ro vă prezintă dovada că ipoteza sinuciderii este una cât se poate de falsă. După cum bine știe toată lumea, fiica lui Cristian Țopescu era o mare iubitoare de animale, iar în locuința, dar și în curtea sa se aflau nu mai puțin de 8 câini pe care aceasta îi salvase, de-a lungul timpului.

Cristina Țopescu a cumpărat imediat după Crăciun mai multe pungi de carne, pe care ar fi urmat să le utilizeze pentru a hrăni animalele de care avea grijă. Astfel, ipoteza sinuciderii se demontează, deoarece Cristina Țopescu nu și-ar fi lăsat niciodată câinii să moară de foame. Mai mult, cu siguranță le-ar fi lăsat mâncare patrupezilor, dacă s-ar fi gândit să facă un gest necugetat.

Cristina Țopescu trebuia să aibă și o întâlnire cu o persoană apropiată, chiar pe data de 29 decembrie. Din păcate, această întâlnire nu a mai avut loc, ceea ce scoate și mai mult în evidență faptul că regretata jurnalistă ar fi murit în somn, în noaptea de 28 spre 29 decembrie.

A murit al treilea câine al Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu avea, după cum v-am mai spus, 8 câini pe care îi salvase de pe străzi și de care avea foarte multă grijă. Din păcate, 2 patrupezi au fost găsiți morți în casă, lângă cadavrul jurnalistei. Conform Fanatik, al treilea a murit ieri, după ce s-a aflat mai multe zile în stare gravă. Cei 5 câini ai Cristinei Țopescu se află și ei în stare gravă și cel mai probabil au fost preluați de persoane avizate, pentru a putea fi salvați.

Cristina Țopescu urmează să fie incinerată joi, iar urna cu cenușă va ajunge, potrivit informațiilor oferite de surse din anturajul familiie jurnalistei, în Oradea, acolo unde locuiește mama Cristinei Țopescu, în prezent.

Citește și...