Croitoru amenință vicecampioana: „O primă victorie pentru FC Botoşani pe teren propriu cu FCSB este dorinţa mea cea mai mare!”

Autor: Cristian P
Publicat: 29/02/2020 | 08:56
Croitoru amenință vicecampioana: „O primă victorie pentru FC Botoşani pe teren propriu cu FCSB este dorinţa mea cea mai mare!”

FC Botoșani va debuta în play-off-ul Ligii 1 pe teren propriu astăzi de la ora 20:30 împotriva FCSB, una dintre candidatele la titlul de campioană în acest sezon.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că pentru el duelul cu FCSB nu este ca o finală, ci este unul normal.

„Nu luăm acest meci ca pe o finală, îl luăm ca pe un meci normal, un meci din care avem numai de câştigat. Suntem aici, suntem pe un loc pe care la începutul campionatului nu speram. Suntem mândri de tot ceea ce am realizat până acum, urmând ca tot ceea ce reuşim să fie un plus, un bonus pentru noi. O primă victorie pentru FC Botoşani pe teren propriu cu FCSB este dorinţa mea cea mai mare, rămâne de văzut ce vom face. Nu este uşor, este echipă bună, o echipă puternică, o echipă cu jucători foarte buni individual, cu calităţi foarte bune şi rămâne să vedem şi modul lor de exprimare la ora jocului”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

În acest sezon, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând în deplasare cu 2-0. Interesant este că „roș-albaștrii” au palmares zdrobitor în Moldova câștigând toate cele opt partide susținute în istorie în fieful FC Botoșani. De altfel, singura victorie a moldovenilor în fața FCSB a fost obținută în turul sezonului regular la Pitești, scor 2-0.

La startul play-off-ului, moldovenii sunt pe locul 3 cu 23 de puncte în timp ce FCSB este pe locul 4 cu 22 de puncte. Partida FC Botoșani- FCSB va avea loc astăzi de la ora 20:30, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Program Etapa 1 Play-off 2019-2020
Sâmbătă, 29 februarie

ora 20:30 FC Botoșani – FCSB

Duminică, 1 februarie
ora 19:15 Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș

Luni, 2 februarie
ora 20:30 CFR Cluj – Astra Giurgiu

Clasament play-off
1 CFR Cluj- 26 puncte
2 Universitatea Craiova- 23 pct.
3 FC Botoșani- 23 pct *
4 FCSB- 22 pct.
5 Gaz Metan-  22 pct*
6 Astra Giurgiu- 21 pct.
*) echipe care au beneficiat de rotunjire

Citește și...