Cruduta a rupt logodna si noi avem DOVADA! Daniela facut o criza de gelozie dupa ce l-a vazut pe Valentin cu amanta in CANCAN

Publicat: 27/11/2015 | 01:43
Cruduta a rupt logodna si noi avem DOVADA! Daniela facut o criza de gelozie dupa ce l-a vazut pe Valentin cu amanta in CANCAN

Povestea de dragoste dintre Daniela Crudu si Valentin Gane pare sa se fi terminat inainte de a incepe cu adevarat. Asistenta TV s-a plictisit deja de inelul de logodna, renuntand la el dupa ce si-a vazut viitorul sot cu alta!

Duminica noapte, in jurul orei 2:30, Antena 1 a anuntat, prin difuzarea ultimelor scene din finala sezonului trei al show-ului „Burlacita”, logodna Danielei cu Valentin.

crudu

crudu

Ca un veritabil cavaler, tanarul bucurestean de 33 de ani a ingenuncheat in fata suavei brunete si a cerut-o de sotie. Bineinteles, Cruduta a acceptat, cei doi logodindu-se si facand turul televiziunilor cu frumoasa lor poveste de amor.

crudu

Coincidenta neplacuta

Pana aici, toate bune si frumoase! Miercuri, insa, CANCAN.RO a publicat o imagine care cu siguranta nu i-a picat prea bine Danielei. Este vorba despre o fotografie realizata chiar duminica, in care Vali aparea in centrul orasului Milano, alaturi de Alexandra, fosta lui iubita – devenita, intre timp, amanta.

Citeste si

Avem dovada! Cruduta, INSELATA chiar in seara in care si-au anuntat nunta! Viitorul sot si-a facut de cap cu…

Cruduta i-a trimis aceasta poza lui Yanis de la „Burlacita”! Dupa ce a fost eliminat, fotbalistul a facut publica imaginea!

Urmarea? Probabil dintr-o criza de gelozie lesne de inteles, „Burlacita” inselata a lepadat inelul de logodna, dovada fiind doua aparitii ale Danielei de miercuri noapte.

crudu

Prima – chiar in emisiunea a carei asistenta este la Antena 1. Cea de-a doua – la un eveniment monden la care Daniela a venit, de asemenea, fara semnul iubirii pe deget.

crudu

Love-story fara happy-end

Potrivit unei surse de maxima incredere din anturajul castigatorului show-ului „Burlacita”, Valentin ar juca la doua capete, neputandu-se inca decide intre fosta iubita si actuala logodnica.

crudu

Duminica noapte, el era cu Alexandra la Milano. Ei sunt de vreo trei ani impreuna. Vali i-a promis ca participa la ‘Burlacita’ doar pentru imagine, ca sa-si promoveze afacerile, dar nu s-a intamplat asa, nu? S-a indragostit de Daniela. Si ea e innebunita dupa el. Totul este real! Doar ca Vali nu a renuntat nici la Alexandra. O pacaleste ca sta cu Daniela pentru imagine, dar eu nu cred ca asta e cazul„, a declarat una dintre cele mai bune prietene ale Alexandrei, pentru CANCAN.RO.

Claudiu Stan

banner


 

Citește și...