Cruduta, prima aparitie in public cu alesul inimii ei. „A mai fost casatorit”. Afla ce reactie a avut Valentin

Publicat: 24/11/2015 | 00:55
Cruduta, prima aparitie in public cu alesul inimii ei. „A mai fost casatorit”. Afla ce reactie a avut Valentin

Daniela Crudu a aparut luni seara pentru prima data in public cu Valentin, barbatul pe care l-a ales la "Burlacita". Ea a spus ca Valentin a avut sarm si ca a cucerit-o.

Cruduta a precizat ca nu s-a speriat cand a aflat ca Valentin a mai fost insurat.„A fost batalia intre Valentin si Lucian. Cand am avut o intalnire cu amandoi, am facut o comparatie. Valentin a avut un sarm, mi-a facut cadou niste bilute de golf si a scris pe fiecare biluta, „daca promiti ca nu intarzii, o sa te astept toata viata”. M-a cucerit. Mi-a placut ca era foarte curajos. Nu ma sperie faptul ca a mai fost casatorit”, a spus Daniela Crudu in emisiunea lui Dan Capatos. Nici Valentin nu s-a lasata mai prejos.

crudu

Concurenta grea nu a fost la emisiune, ci acum. Viata bate filmul. Imi place de ea ca e foarte vesela, eu sunt la fel. Eu am mai fost casatorit de trei ori. Prima nu se pune, din a doua casatorie am o fetita, sunt foarte mandru. Relatia nu a mers din cauza distantei. In a treia casniciei, nu am tinut pasul unul cu celalalt.

crudu

A fost o femeie pe care am iubit-o, mi-a daruit un baiat. Eu m-as mai casatori inca o data daca se doreste. Acum am 33 de ani, nu ma mai grabesc. Prima oara cand am fost in genunchi si cu inelul in mana, a fost la emisiune„, a spus Valentin. (B.V.)

Citește și...