Cu buricul gol si cu sanii la vedere! Asa a venit Zavo la spital, sa-si puna 1 kg de silicon! Ultimele imagini inainte de operatie

Publicat: 29/04/2014 | 15:21

Cu destul de multa experienta in randul operatiilor estetice, Oana Zavoranu s-a pregatit in aceasta zi pentru cea de-a saptea interventie la nivelul sanilor. Bruneta a venit la spital increzatoare, zambitoare si foarte sexy.

Oana Zavoranu a reusit sa bata recordul la interventii chirurgicale ale bustului. Bruneta a ajuns la performanta de cea de-a saptea interventie, insa spera ca de aceasta data sa fie ultima.

Oana a testat deja cum i-ar sta cu noile silicoane
Oana a testat deja cum i-ar sta cu noile silicoane

Isi pune silicoane de aproape 1000 ml

Pentru cei care inca nu stiu, Oana Zavoranu a inceput sa-si mareasca sanii inca de acum aproape zece ani, cand a inceput cu un gramaj destul de modic, 135 ml. Treptat a ajuns la 360 ml pentru fiecare san, ca acum sa exagereze. Pentru cea de-a saptea interventie, Zavo a optat pentru un implant de 470 ml pentru fiecare san. Implanturile sunt personalizate, dupa cum medicul sustine, si au garantie pe viata.

Zavo vrea de aceasta data implanturi de 460 ml
Zavo vrea de aceasta data implanturi de 460 ml

Oana si doctorul Kasem au dezbatut indelung subiectul si au cazut in final la un acord comun, unul care sa o multumeasca pe deplin pe vedeta TV.

Oana a venit degajata la spitalul unde urmeaza sa se opereze
Oana a venit degajata la spitalul unde urmeaza sa se opereze

Tomer a venit sa o sustina

In jurul pranzului, degajata si fara prea mari emotii, Oana a mers la spitalul unde urmeaza sa ii fie facuta interventia. Desi iubitul ei, Tomer a venit sa o sustina, bruneta a preferat sprijinul prietenei sale atunci cand a intrat in cabinetul medical. Oana nu este deloc straina de astfel de proceduri, insa are temerile ca inainte de orice operatie.

Tomer a fost alaturi de Oana
Tomer a fost alaturi de Oana

CITESTE SI:

Video demential! Zavo intra in revizie! Isi schimba silicoanele si revolutioneaza chilotii

Oana Zavoranu si-a aratat fundul in direct la TV! A vrut sa inchida gura celor care spun ca are silicoane in fese! Tu ce crezi?

 

Denisa Macovei

Citește și...