Familia Sterp este cât se poate de cunoscută în mediul online, iar privirile internauților sunt ațintite pe fiecare membru în parte. Starul familiei este Culiță Sterp, însă și mama Geta a devenit destul de populară și mulți sunt cei care vor să deguste produsele pregătite de aceasta. Femeia muncește din greu, dar culege și roadele. Cu cât vinde mama Geta un litru de lapte?
În timp ce Culiță Sterp își desfășoară activitatea pe scenă, frații săi și mama Geta lucrează din greu la stână. Familia Sterp este una muncitoare, dar și rezultatele sunt pe măsură. Mama artistului este cea care conduce lucrurile la stână, dar se bucură și de ajutorul copiilor ei. Cu toții muncesc, iar produsele pe care le vând se bucură de succes.
(CITEȘTE ȘI: O nouă bombă în familia Sterp! Mama Geta a dat-o de gol că ar fi însărcinată: ”De abia aștept să mă joc cu ăla mic”)
Așa cum spuneam, când nu se ocupă de copiii ei, mama Geta are multă treabă. Lucrează la stână, iar din mâinile ei ies produse delicioase, pe care mulți își doresc să le încerce. De la lapte, caș, brânză sau pastramă, mama Geta are de toate, însă și prețurile sunt pe măsură.
De exemplul, acum, în 2025, femeia a anunțat că vinde litrul de lapte cu trei lei, iar cei care cumpără o sticlă de doi litri de lapte de la ea trebuie să scoată din buzunar 7 lei. De asemenea, cei care își doresc să guste cașul proaspăt de vacă trebuie să scoată din buzunar 25 de lei pe kilogram.
„Noi dăm mult mai ieftin decât este pe piață și pe la supermarket. Avem și la ofertă, ca să o vindem mai repede, să facem alta. Avem sute de oi, la stână, două turme. Fiica mea mă ajută, e treabă multă”, declara mama Geta.
Mai mult, pe lângă lactate, mama Geta este renumită și pentru pastrama sa de oaie. Aceasta are un preț destul de piperat, însă chiar și așa clienții se îngrămădesc să o cumpere.
„Nu mai avem chiar așa multe, dar avem câteva sute. Întotdeauna am avut, nu prea mai are cine să se ocupe de ele. Avem niște băieți, mai facem și noi, facem mulți bani pe pastramă. M-ar fi tentat să ținem cât mai multe oi. Mielul, dacă îl dai cu 500 la Paște, pentru pastramă poți să faci și 1.500 de pe un miel. De aceea lucrez și îi țin până toamna. Și pastrama e foarte bună”, mai spunea mama Geta.