Cu ce au plecat acasă primele două femei care au stat la coadă ore întregi în faţa casei Oanei Zăvoranu!

Publicat: 30/11/2017 | 12:21

Vestea că Oana Zăvoranu îşi donează haine de 200.000 de euro a creat o adevărată isterie printre fanii vedetei. Un scandal în care s-au împărţit pumni şi cuvinte grele a izbucnit la scurt timp după ce Oana Zăvoranu şi-a făcut apariţia în faţa blocului, unde sute de oameni aşteptau încă de azi-dimineaţă.

În ciuda agitaţiei, persoanele care au mers să primească câte ceva de la Oana s-au declarat fericite. In pofida faptului ca ma asteapta doi copii acasa, unul de doi ani si jumatate si unul de sase luni, am venit aici de la orele 11.00 dimineata, sa primesc un dar de la Oana Zavoranu! Dupa atata asteptare, am avut chiar noroc! Am primit o geanta de firma si sunt foarte multumita! In plus, pe aceasta cale,vreau sa ii doresc din tot sufletul vedetei un An Nou fericit si sa ramana la fel de frumoasa sufleteste! Repet, ii multumesc pentru cadou, dar si pentru autograful pe care mi l-a dat, ca un mesaj, pe o coala de hartie, “pentru Adina, cu dragoste, semnat Oana Zavoranu, a spus femeia, care părea foarte mulţumită.

O altă tânără a avut şi ea norocul de a pleca acasa cu un cadou special: Am primit acest sac auriu, care este culoarea mea preferata si niste tenesi foarte frumosi si foarte valorosi! Dar aceste lucruri nu inseamna nimic pe langa faptul ca ele i-au apartinut Oanei, adevaratei dive a Romaniei, numarul unu intre vedete! Brandul real este ea! Cea mai frumoasa, cea mai tare, cea mai desteapta, cea mai sucara, cea mai smechera! Oana Zavoranu, te iubesc.

Citește și...