Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu atunci când nu e la pupitrul ştirilor: „M-am dus şi eu până în sala de operaţie”

Publicat: 18/01/2018 | 09:57

Mulţi dintre români sunt convinşi că Andreea Berecleanu are o singură mare pasiune: să prezinte ştirile Observator. Ei bine, nu este aşa. Şi asta pentru că, prezentatoarea este fascinată de medicină, iar când nu e pe sticlă, în vacanţă sau cu familia sa acasă, este prezentă la clinica pe care şi-a deschis-o în urmă cu câţiva ani.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, în concurenţă cu prezentatoarea de la „Acces Direct”: „Simona Gherghe are un succes teribil şi…”

Andreea Berecheanu a dezvăluit că a intrat în sala de operaţii şi că nu are nicio problemă atunci când vede mult sânge.

„Eu mă ocup de zona medicinei noninvazive. (…) M-am dus şi eu până în sala de operaţie. El este mentor pentru chirurgii care sunt rezidenţi. În clinică sunt foarte mulţi chirurgi din străinătate care vin să înveţe din tehnica lui. (…), Am putut să intru în sală, nu am leşinat. Sunt medici dermatologi, nutriţionişti care nu suportă sângele, eu nu am această problemă. Primul meu job este cel de jurnalist. Nu e simplu să ai doar bani, să deschizi o clinică. Trebuie să prezinţi credibilitate”, a declarat Andreea Berecleanu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Deşi are 42 de ani, Andreea Berecleanu arată ca la 20. Secretul nu sunt operaţiile estetice, potrivit unor zvonuri. Şi asta pentru că, prezentatoarea ştirilor Observator a negat că trupul ei a fost vreodată atins de bisturiul vreunui medic estetician. Imediat după această afirmaţie, Dan Capatos a afirmat despre soţul ei, chirurgul estetican Constantin Stan că: „Ai încredere în munca lui că l-ai lăsa să te opereze şi în somn”.

„Eu am un somn foarte uşor, mă trezesc foarte repede. Nu ştiu, cred că e vizibil pentru cei care se pricep şi mă ştiu de 25 de ani. Eu am slăbit 5-6 kilograme, întotdeauna am oscilat. Simt că îmi e mult mai uşor în vacanţă să iau două kilograme în plus”, a răspuns Andreea Berecleanu.

Vedeta îşi susţine soţul şi apreciază tot ceea ce acesta face. În plus, ea a mărturisit că partenerul său, Constantin Stan, are  instrumentar chirurgical cu numele său.

„El, de obicei, ascultă muzică relaxantă în timp ce operează. Se uită şi să vadă care sunt principalele ştiri, deşi are 4-5 operaţii pe zi. Colegii lui din Franţa au castele. În afară ar fi putut fi plătit mult mai bine. Are şi o tehnică ce-i poartă numele. Are şi instrumentar chirurgical care îi poartă numele. E un om de la care ai ce să înveţi, îţi face plăcere. E un om frumos”, a mai pus prezentatoarea TV.

Andreea Berecleanu este prezentatoarea Observatorului de la Antena 1. La sfârţitul anului 2013, ea a divorţat de Andrei Zaharescu. Cei doi au împreună doi copii: Petru şi Ava. Andreea Berecleanu s-a recăsătorit religios pe 5 noiembrie 2016 cu medicul estetician Constantin Stan.

Citește și...