Cu ce televiziune a semnat Brigitte Sfăt și în ce reality-show va apărea

Publicat: 20/12/2018 | 10:39
Cu ce televiziune a semnat Brigitte Sfăt și în ce reality-show va apărea

Brigitte Sfăt a semnat, de curând, un contract cu postul de televiziune ProTV și va fi prezentă la show-ul Ferma. Mihaela Rădulescu va prezenta emisiunea și îl va avea alături pe Cristian Bozgan. Brigitte se numără printre concurenți.

„Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică”, a declarat Brigitte Sfăt.

Show-ul Ferma este urmașul emisiunii Ferma Vedetelor, care în anii trecuți a fost prezentat de Iulia Vântur și de Monica Bîrlădeanu. Alături de Brigitte Sfăt, printre concurenții care vor apărea la noul show de la Pro TV se numără iubitul lui Lili Sandu, Silviu Tolu, o fostă concurentă de la emisiunea Supraviețuitorul și Miss România 2016, anunță Libertatea.

Ce au declarat participanții la emisiune:

Ioana Filimon, Miss România 2016: „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma”.

Otniela Sandu: „Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că băiatul lui’, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol”.

Kamara: „Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera”.

Silviu Țolu: „Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile. Am fost plecat din țară pentru prea mult timp și am pierdut multe momente alături de familie și prieteni, acum le pot dovedi că sunt aici și rămân aici!”.

Cătălin Moroșanu: „Sunt mai mult decât pregătit pentru orice provocare. Le voi demonstra celorlalți că totul este un joc al minții”.

 

Citește și...