Cu cine a fost înlocuit Mihai Morar la emisiune!

Autor:
Publicat: 18/04/2018 | 11:59

Telespectatorii au avut parte de o surpriză în  momentul când a început emisiunea pe care o moderează Mihai Morar. Moderatorul nu a fost prezent în emisiunea “Răi da’ buni“, din 17 aprilie, el fiind înlocuit de Oana Turcu, soția prezentatorului de televiziune, Cristi Brancu.

Motivul absenței lui Mihai Morar este legat de starea de sănătate a acestuia. Moderatorul TV este răcit și urmează un tratament, astfel că nu a putu fi prezent în platou. Chiar dacă nu are probleme grave de sănătate, răceala l-a ținut la pat pe Mihai Morar.

A petrecut Sărbătorile de Paște la Baia Mare

El a ajuns acolo alături de soția lui și de copii. El a transmis un mesaj emoționant pentru mama și tatăl lui.

„DRAGOSTE ȘI PĂRINȚENIE. Pentru mamă și tată, centrul Universului e copilul. Pentru copil, centrul Universului e “mama și tatăl”. Expresia absolută am citit-o zilele trecute: “De fiecare dată când se naște un prunc, se mai naște un centru al Universului.” Iar acolo unde Universul își găsește punctul de sprijin, o fărâmă de lume se așează într-o Ordine, învingând Haosul. De ce vă scriu asta? Pare banal, dar toate studiile pământului spun că, indiferent de epocă sau civilizație, ADN sau educație, toți oamenii au nevoie de dragoste și apartenență. “Love and Belonging”. Absența celor două duce, inevitabil, la suferință. Oricât de frumos ar suna în engleză “love and belonging”, limba română are unul din cele mai frumose sinonime pentru “apartenență”: părințenie. Cumva, cred, Cumințenia Pământului, dacă ea mai există, pornește de la Părințenie. Și, invers, necumințenia începe cu ne-părințenia. Și apoi ne-iubirea. Dez-ordinea. Deci Haosul”, a fost mesajul lui Mihai Morar.