Cu cine s-a măritat sora Deliei? Puţină lume ştie cu ce se ocupă RĂZVAN MIHEŢ

Publicat: 30/05/2017 | 13:05

Oana, sora Deliei, s-a căsătorit cu Răzvan Miheţ la sfârşitul săptămânii trecute, iar cântăreaţa şi soţul ei le-au fost naşi tinerilor miri. Cei doi vor deveni părinţi, mezina familiei Matache este însărcinată în şase săptămâni.

Dacă despre Oana toată lumea ştie că este sora Deliei şi la fel de pasionată de muzică, despre Răzvan Miheţ, soţul ei, nu se ştiu prea multe. Ei bine, tânărului îi plac adrenalina, viteza şi sportul.

Răzvan este iubitor de sporturi extreme.
Răzvan este iubitor de sporturi extreme.

Soţul Oanei are un corp îndelung lucrat la sală, care l-a recomandat pentru coperta unei reviste dedicate bărbaţilor, dar şi pentru câteva reclame, scrie click.ro. Astfel, în 2014, Răzvan Miheţ a apărut pe coperta revistei “Men’s Health”. Recent, tânărul a apărut şi în reclamele stradale ale unui lanţ de hipermarketuri.

Mare iubitor de sporturi extreme, căţărări, parkour, surfing sau sărituri cu paraşuta, Răzvan a intrat în afaceri şi şi-a deschis o firmă prin care comercializează tricouri importate, mai multe vedete i-au purtat atunci tricourile, ajutându-l să-şi promoveze afacerea.