Cu nici o lună înainte să moară într-un cumplit accident rutier, CRISTIAN DRĂGAN s-a întâlnit la un eveniment cu ANDRA! Cum a reacţionat după ce a cunoscut-o pe cântăreaţă

Publicat: 15/08/2017 | 11:02

Ieri dimineaţă, un tragic accident auto a îndoliat lumea muzicii populare! Fratele cunoscutului cântăreţ Lucian Drăgan, Cristian, şi-a pierdut viaţa în teribilul accident. Acesta activa tot în lumea muzicii populare, iar fratele său a anunţat cu multă durere evenimentul, printr-un mesaj postat pe contul lui de Facebook.

Se pare că accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02:00, la intrarea în oraşul Chişineu Criş dinspre Oradea. Victima se afla pe scaunul din dreapta faţă, iar la volan se afla un bărbat de 39 de ani, poliţist în cadrul IPJ Arad. Primele cercetări arată faptul că acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând cu autoturismul într-un copac. În urma impactului violent, cei doi au fost proiectaţi în afara maşinii, iar Cristian Drăgan a decedat pe loc.

Cristian Drăgan a fost extrem de fericit după ce a cunoscut-o pe Andra!
Cristian Drăgan a fost extrem de fericit după ce a cunoscut-o pe Andra!

În urmă cu nici o lună de zile, muzicantul avusese parte de unele dintre cele mai fericite momente din viaţa lui, după ce a avut ocazia să o cunoască personal pe Andra. Nimeni nu bănuia atunci ce sfârşit cumplit va avea fratele îndrăgitului Lucian Drăgan. Mândru de faptul că a reuşit să facă o fotografie alături de cântăreaţă, Cristian a postat-o pe contul lui de Facebook, alături de mesajul: „Cunoştinţe noi cu oameni deosebiţi„.

Citește și...