Cui revine averea surorii lui Sergiu Nicolaescu! Iolanda nu a fost măritată şi nu a avut copii

Publicat: 14/07/2017 | 21:52

Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a murit la vârsta de 90 de ani şi nu a avut copii sau rude apropiate. Averea ei va ajunge însă la...soţia lui Sergiu Nicolaescu, conform unei înţelegeri anterioare!

Iolanda Nicolaescu nu a fost căsătorită şi nu a avut copii, iar singura ei avere a fost apartamentul din vila din nordul Capitalei în care a locuit fratele ei cu soţia. Casa va ajunge chiar la Dana Nicolaescu, în urma semnării unui contract. După moartea regizorului, în familie a avut loc o ceartă pe avere, dar conflictul s-a stins după ce Dana şi Iolanda Nicolaescu au semnat un contract de vânzare-cumpărare, prin care apartamentul i-a revenit fostei soţii a regizorului. Aceasta s-a angajat să-i plătească o sumă lunară surorii soţului ei, dar şi să-i asigure toate cheltuielile casei şi cele de întreţinere, până ce aceasta va închide ochii. Cum nefericitul eveniment s-a produs, casa va intra în proprietatea Danei Nicolaescu, arată Wowbiz.

De când ne-am împăcat, Dana se poartă foarte frumos cu mine. Îmi cumpăra de toate şi îmi dă lunar 1.500 de lei. Pe mine nu mă interesează averea, ci doar să fie alături de mine până închid ochii“, spunea Iolanda Nicolaescu.

Citește și...