Culiţă Sterp este unul dintre cei mai sexy bărbaţi din showbiz, dar stai să vezi cum arată fratele lui! Este plin de muşchi, iar fetele sunt topite după el

Publicat: 10/02/2018 | 14:33

Culita Sterp, cantaretul de muzica populara si de petrecere, este considerat unul dintre cei mai frumosi artisti din industria muzicala din Romania, iar datorita chipului sau fara cusur, dar si talentului sau desavarsit, acesta a intrat rapid in inimile fetelor.

Cu siguranţă o ţară întreagă a ajuns să-l cunoască pe cântăreţul Culita Sterp, însă puţină lume are habar cum arată fratele mai mic a acestuia. La doar 19 ani, fratele lui Culita Sterp, pe nume Iancu Sterp, este un impatimit al sportului si merge des la sala de sport. Tanarul este un pachet de muschi, iar fetele sunt topite dupa el. Cei doi seamana mult, iar artistul se lauda de fiecare data cand are ocazia cu fratele lui pe retelele de socializare. 

Culita Sterp posteaza des, pe Facebook, poze cu fratele său, Iancu. Fanele lui Culita au fost de fiecare data impresionate de fizicul perfect al fratelui cântăreţului. Fiecare poza postata de artist vine insotita mereu de mesaje frumoase la adresa fratelui mai mic.

„De la cer pân’ la pământ, fratele e lucru sfânt! Nu ştiu voi cum vă iubiţi fraţii, cei care aveţi, sau ce înseamnă frăţia pentru voi, dar pentru mine e cel mai de preţ lucru, inima lor, e ca inima mea, şi fără să fiu făţarnic, dacă ar fi nevoie, oricând mi-as da şi viaţa pentru ei, fără să stau pe gânduri! Nu am mulţi decât un frate şi două surori dar când stau mai mult timp departe de ei, îmi arde sufletul de nerăbdare să-i văd, să stau cu ei, să-i strâng în braţe şi să ne bucurăm unul de altul. Când mă uit la Iancu, mă văd pe mine, îmi văd sufletul la fel, comportamentul (amândoi scorpioni), şi mai presus de toate, iubirea aia de frate care nu poate fi descrisă în cuvinte, pe care o avem amândoi în suflet! Te iubesc frate!”, este unul din mesajele postate de Culita Sterp pentru fratele lui Iancu.

Pe langa fratele mai mic, Iancu, cantaretul Culita Sterp mai are si doua surori la fel de frumoase: Geta si Ileana. „Ăştia-s frăţiorii mei, care mă mândresc cu ei! Familia: cel mai de preţ lucru!”, a scris artistul pe Facebook.

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Pe 21 septembrie cei doi s-au căsătorit, au anunţat că îşi doresc copii, iar popularitatea lor creste tot mai mult de la o zi la alta.

Citește și...