Cum a ajuns Cătălin Măruță să doarmă la căminul de nefamiliști! ”Aveam în geam folie”

Publicat: 01/04/2019 | 08:47
Cum a ajuns Cătălin Măruță să doarmă la căminul de nefamiliști! ”Aveam în geam folie”

Chiar dacă acum este unul dintre cei mai bine plătiți oameni din televiziune, Cătălin Măruță a recunoscut că a trecut și prin momente grele din lipsă de bani. Și-a amintit de experiența pe care a avut-o cât timp a locuit într-un cămin de nefamiliști, un vis urât de care acum își aduce aminte cu zâmbetul pe buze. 

Când am venit în București, stăteam într-un cămin de nefamiliști, undeva la Vitan, la Bobocica, un cămin unde mai stăteam cu un prieten în cameră. Îmi aduc aminte canapeaua, care era, de fapt, patul nostru. Era din metal, cu o saltea peste! Asta era canapeaua din căminul de nefamiliști. Cred că la 20 de ani nu te doare absolut nimic și atunci când îți dorești ceva, nu cred că mai contează absolut nimic. Voiam foarte tare să fiu în București și cred că asta a contat foarte mult”, a povestit prezentatorul TV pentru Libertatea.

După ce a câștigat primii bani din televiziune, Cătălin Măruță a dat căminul de la Bobocica pe o garsonieră în aceeași zonă. Acea garsonieră a fost sursa de inspirației pentru prima lui emisiune TV,

Tonomatul DP2”. „Am stat destul de mult timp în garsoniera aia și a fost, cred, unul dintre locurile unde m-am simțit extraordinar. O poveste foarte interesantă: atunci când mi-am renovat garsoniera, țin minte că au fost nopți în care pur și simplu voiam să dorm acolo și să fiu acolo. Cu toate că aveam în geam folie, pentru că încă nu veniseră geamurile. Dormeam pe o saltea, pentru că era casa mea, era locul meu, și-mi plăcea foarte tare”, a mai spus Măruță pentru aceeași sursă.

 

Citește și...