Cum a apărut Oana Roman într-o rochie sexy, după ce a slăbit enorm

Publicat: 11/11/2019 | 11:40
Cum a apărut Oana Roman într-o rochie sexy, după ce a slăbit enorm

Oana Roman a participat la un eveniment monden și a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul apariției. Oana a ales o rochie sexy, lăsându-și umerii dezgoliți, iar privitorii au fost uimiți de ”curajul” ei. Dar Oana Roman a iești câștigătoare în lupta cu kilogramele suplimentare, după cum se poate observa, așa că inhibițiile au fost lăsate… acasă. 

Oana a postat o fotografie pe pagina de Instagram, iar rezultatul a fost reconfortant. A fost felicitată de fani pentru inspirația de care a dat dovadă atunci când și-a ales rochia, iar cei mai mulți dintre aceștia au fost, realmente, impresionați.

”Superbă rochia! Te avantajează, Frumoasa foc❤️❤️❤️, Wow, ești ravisant, Oana❤️, Woooow❤️❤️❤️❤️❤️, impresionantă!, Ești o minunăție de femeie….😍😍😘’”au fost câteva dintre mesajele postate de vizitatorii paginii de Instagram ai Oanei.

Oana Roman

Oana Roman și vila de 160.000 de euro

După ce s-a zvonit că Oana Roman s-ar fi îmbogățit în urma evenimentelor cu ștaif pe care le organizează pentru milionari, ea a declarat că lucrurile nu stau tocmai așa. În plus, a subliniat fiica lui Petre Roman, ea și-a vândut apartamentul ca să poată să își cumpere vila impunătoare pe care a pus ochii de ceva vreme. Fosta prezentatoare și soțul său, Marius Elisei, au plătit pe casa luxoasă 160.000 de euro.

Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul”, a dezvăluit Oana Roman pentru click.ro.