Cum a fost fotografiat Florin Salam în urmă cu câteva ore! Cum încearcă manelistul să treacă peste dureroasa despărţire de mama fiicelor sale

Publicat: 22/12/2017 | 12:53

Despărţirea de Roxana Dobre l-a dărâmat pe Florin Salam! Celebrul artist a fost surprins în urmă cu câteva ore în timp ce se ruga într-o biserică. Imaginea în care se află în faţa unei icoane în care apare Mântuitorul nostru a apărut pe internet, iar fanii săi nu au rămas nepăsători la suferinţa manelistului.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Au stabilit detaliile despărţirii. Salam & Roxana Dobre au făcut ”partajul”: copiii vor rămâne la mamă, iar manelistul…

După ce Roxana Dobre a plecat de acasă, Florin Salam a rămas fără cele două fiice: Jacqueline şi Rania.

„Mă rog, Doamne, la tine să ne fie bine”, a scris manelistul în dreptul imaginii.

Doamne-ajuta! Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de familia ta. Te pup, sa ne vedem cu bine, fratiorul meu”, „Doamne-ajută! Florin Stoian, iti doresc un Crăciun liniştit şi multă, multă sănătate şi fericire!”, „Dumnezeu să-ţi dea sănătate şi tot binele din lume Florine şi ştii de ce fiindcă meriţi că ai un suflet bunsunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Citeşte şi: Ce a făcut Roxana Dobre după ce ce a stabilit cum face „partajul” cu Florin Salam! Mesajul făcut public: „Pierzi…”

Florin Salam are două fetiţe cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria şi pe Rania. Bruneta e însărcinată, iar anul viitor urmează să devină mamă pentru a treia oară. Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Manelistul mai are doi copii din căsătoria cu Ştefania sau Fănica, aşa cum o alinta: Betty şi Dany.

Citește și...