Acasă » Știri » Cum a fost umilită o româncă într-un hotel all-inclusive din Bulgaria: „Ne-au spus să bem apă de la robinet”

Cum a fost umilită o româncă într-un hotel all-inclusive din Bulgaria: „Ne-au spus să bem apă de la robinet”

De: Maria Iancu 05/09/2022 | 11:03
Cum a fost umilită o româncă într-un hotel all-inclusive din Bulgaria: Ne-au spus să bem apă de la robinet

O mare parte dintre români au încercat să evite anul acesta litoralul românesc, din cauza condiţiilor de cazare şi a preţurilor exagerate. Însă, se pare că nici la vecinii bulgari lucrurile nu au fost mai roz. O femeie a povestit revoltată în mediul online cum a fost concediul său într-un hotel all-inclusive din Bulgaria. 

Sejurul în Bulgaria s-a dovedit un adevărat coşmar pentru un grup de turiști care sperau să aibă parte de o vacanţă de neuitat. Cu siguranţă familia nu o va uita prea curând, însă nu pentru că s-au simţit excelent la vecinii bulgari.

CITEŞTE ŞI: MESAJUL UNUI TURIST ROMÂN, AFLAT ÎN VACANȚĂ ÎN THASSOS, A DEVENIT VIRAL: ”AJUTOR! AM LĂSAT PE PLAJĂ 5 SUTIENE ȘI 10 PROSOAPE”

Femeia a povestit pe un site destinat recenziilor cu câte probleme s-a confruntat pe parcursul şederii la hotel. Aceasta şi-a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru ca alţi turişti să nu mai fie păcăliţi.

„Am rezervat 2 camere(pentru 4 persoane) înainte cu aproximativ 3 săptămâni de placare, moment în care hotelul avea recenzii bunicele, nota 7.4 pe booking și am concluzionat ca pentru suma plătită merită, însă cel puțin cu câteva zile să ajungem noi și până am plecat recenziile au scăzut cu un punct.

Ne-am cazat în jur de ora 13:30-14:00, după ce am plătit parcarea(75lv/5 nopți), dar la intrarea în cameră nu aveai cum să nu simți mirosul de aer închis şi mucegai (probabil din cauza mochetei vechi şi destul de murdare), pentru care am stat non stop cu ușa de la balcon larg deschisă, la fel, un miros foarte neplăcut în baie care se accentua mai ales dimineața. Patul era format din saltele suprapuse (una mai veche sub una mai nouă), avea prinsa pe perete o scândură (care sa dea probabil impresia de pat), sub care am aflat ca sunt prize pe care nu aveai cum sa le folosești. Frigiderul din cameră era murdar, motiv pentru care nici nu l-am folosit, si din alte recenzii am înțeles ca priza la care era conectat, nu funcționa când plecai din camera si scoteai cartela. In baie cel mai mare inconvenient a fost mirosul, iar para de dus era crăpata, deci apa ieșea prin toate părțile. Cameristele veneau de fiecare data când puneam semnul pe ușa să ni se faca curat, însă toată curățenia pe care o făceau, era sa schimbe gunoiul. După 3 zile nu au schimbat nici măcar un prosop, deși le-am pus pe jos, când ne-am întors erau tot acolo, asa ca am fost nevoita să mă duc la recepție să cer prosoape, la fel am pățit si cu hârtia igienica.

Apa din piscina era rece, și nu prea curată, motiv pentru care 3 persoane din 4 au avut erupții pe piele”, a scris femeia în mediul online.

Camera de hotel în care a stat românca

Femeia: „Hotelul nu merita nici măcar o stea”

Femeia a mai povestit şi faptul că de departe cea mai mare problemă pe care a întâmpinat-o a fost cu mâncarea. Preparatele pe care bucătarii hotelului le pregăteau nu erau comestibile tot timpul, iar din acest motiv, familia de români era nevoită să meargă în altă parte să ia masa.

VEZI ŞI: IMAGINEA CARE A DEVENIT VIRALĂ PE INTERNET. CUM A PLECAT O FAMILIE DE ROMÂNI ÎN GRECIA, ÎN VACANȚĂ

De asemenea, românca a mai povestit despre un incident pe care l-a avut cu paznicul hotelului, care pe lângă faptul că nu vorbea deloc limba engleză a mai şi avut un comportament agresiv într-una dintre seri.

„Însă, după toate astea, pentru noi cea mai mare problemă, a fost restaurantul și mai ales comportamentul personalului. Mâncare era adusă pe rând, dacă voiai sa prinzi ceva ok trebuia sa stai mult şi bine pentru că felurile de mâncare se aduceau pe rând, nu toate odată, aşa că primul venit primul servit, sau nu-ţi place ce este acum, stai și așteaptă că poate prinzi ceva bun. Mâncarea oricum foarte proastă, oaie în exces, tot ce era prăjit era rău, şi multe altele cu mirosuri ciudate și neplăcute. Au fost zile în care nu am mâncat nimic la hotel.

Lucrul care ne-a pus capac în penultima seara, a fost comportamentul unui domn din staff, care era în stare de ebrietate și consuma alcool pe terasă împreună cu un client, şi care în momentul în care am vrut să intram în restaurant pentru un pahar cu apa a început sa urle la noi într-un mod foarte agresiv, în bulgară evident pentru că aproape nimeni nu vorbește engleză, am mers şi am întrebat la recepție, şi doamna de acolo a venit cu noi să discutăm cu el, moment în care clientul cu care „paznicul” își petrecea seara, ne-a spus în engleză că restaurantul este închis şi nu se poate intra și daca ne este sete să mergem la magazin (care era şi el închis) sau sa bem de la robinet. La fel și băiatul care face pizza, destul de fără chef, de multe ori se uita urat la tine dacă mergeai de 2 ori după pizza, si uneori mai bolborosea câte ceva în bulgară.

În concluzie, din partea noastră, hotelul nu merita nici măcar o stea, servicii și condiții proaste, personal plictisit și fără bun simt. Nu ne-am mai întoarce niciodată”, a mai spus aceasta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile: „E ceva de suflet. Eu în ea am văzut-o pe sora mea”
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile:...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își redecorează casa de la zero
Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână:
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Țara unde 9 milioane de locuințe sunt neocupate. Tot mai mulți bătrâni care locuiesc singuri părăsesc această lume
Țara unde 9 milioane de locuințe sunt neocupate. Tot mai mulți bătrâni care locuiesc singuri...
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat lege
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat...
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de şapte ani
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de...
Devine interzis în România! Anunțul făcut de Guvern: Am interzis prin ordin
Devine interzis în România! Anunțul făcut de Guvern: Am interzis prin ordin
Codul Muncii modificat oficial. Noi obligații pentru angajatori
Codul Muncii modificat oficial. Noi obligații pentru angajatori
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul pleca…
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Dana Roba vrea să îl distrugă pe fostul soț agresor. Promisiunea făcută de make-up artist: „Nu va mai avea parte…”
Dana Roba vrea să îl distrugă pe fostul soț agresor. Promisiunea făcută de make-up artist:...
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut niciodată
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut...
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane de euro
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane...