Cum a găsit profesorul Lucan camera video plasată de DIICOT în maşina soţiei! Te umflă râsul cum au vrut oamenii legii s-o recupereze

Publicat: 11/01/2018 | 17:19

Este cunoscut cazul profesorului Mihai Lucan, cel care ar fi făcut legea în Cluj şi care acum este anchetat pentru mai multe capete de acuzare, între care şi tentativă de omor. Cum au vrut însă cei de la DIICOT să-l prindă şi cum au eşuat lamentabil? 

Joi, 11 ianuarie 2018, la orele 15.00, în timp ce Mihai Lucan se deplasa cu soţia să într-un automobil Volkswagen Passat, proprietate a nevestei doctorului, Maria Lucan, s-a întâmplat un moment incredibil. O plăcuţă de plastic din plafonieră a căzut peste schimbătorul de viteze, iar de sub ea s-a desprins o cameră video minusculă, legată cu un fir electric de sursa de alimentare a plafonierei.

Anchetatorii DIICOT s-au alarmat, văzând pe monitorul de recepţie că s-au demascat în cel mai penibil mod cu putinţă, din cauză că specialistul care a montat dispozitivul de urmărire nu a ştiut să fixeze cum trebuie grila de plastic a plafonului.

Uluitor, la 15 minute după depistarea camerei, la automobilul soţilor Lucan s-au prezentat nişte agenţi de la DIICOT, care le-au fluturat celor doi o hârtie în faţă şi au recuperat camera instalată în plafonieră şi care atârna de un fir.

Nu au vrut să recupereze camera şi să facă proces-verbal în acest sens, probabil pentru a nu-şi însuşi tehnica de supraveghere, ci au confiscat maşina soţiei medicului Lucan.

Nu se ştie dacă agenţii DIICOT au avut mandat pentru instalarea unei asemenea camere în maşina soţiei, femeia neavând nicio calitate în dosarul întocmit soţului ei, scrie lumeajustitiei.ro.

Citește și...