Cum a reacţionat familia lui Flo după eliminare: „E distrusă şi dezamăgită!

Publicat: 14/02/2018 | 09:31

Eliminarea lui Flo de la Exatlon România a căzut ca un trăsnet pentru bunica acestuia, care nu şi-a putut stăpâni emoţiile. Femeia spera ca nepotul ei să rămână până la sfârşitul competiţiei din Republica Dominicană.

„Îmi pare foarte rău că a pierdut, dar mă bucur că a ajuns până aici. Mi-e dor de el foarte tare, mă rog la Dumnezeu să-i fie bine. Am fost lângă el când a aflat decizia, şi-a dorit foarte mult să ajungă acolo, am fost de acord cu tot ce a spus. E un mâncăcios, îl ştiu de când e mic, că eu l-am crescut. Da, el a venit de dragul nostru. Suntem bunicii lui şi pentru noi a venit acasă, în România. Pensiile noastre sunt mici şi şi-a dorit să ne ajute, să muncească”, a povestit bunica lui Flo, Noni, la Kanal D. 
 

De asemenea, bunica lui Flo a dezvăluit că mama concurentului este şi ea foarte tristă: „E şi ea distrusă, dezamăgită. Toţi suntem la fel. Am vorbit mereu cu ea. Eu am zis de la început că nu, nu merita. Îmi sunt dragi toţi, dar din câte am înţeles, şi Ionuţ a fost la fel, mai retras, dar mi se pare că şi-a dat interesul.”

Citește și...