Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când l-a cunoscut pe noul iubit al mamei ei

Autor: Keva Iosif
Publicat: 28/10/2019 | 13:35
Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când l-a cunoscut pe noul iubit al mamei ei

Chiar dacă divorțul de tatăl fetiței ei nu a fost încă semnat, Andreea Antonescu și-a dorit ca micuța să-l cunoască deja noul ei iubit, pe ”prințișorul taxiurilor”. 

În urmă cu doar câteva zile cântăreața a recunoscut că divorțul ei de Traian Spak nu este încă definitivat, acesta urmând să se întoarcă din America pentru a încheia socotelile cu Andreea.

Asta nu a împiedicat-o să-și vadă în continuare de viață și chiar să-și facă un iubit. Ea l-a cunoscut pe Ștefan Manolache, supranumit ”prințișorul taxiurilor”, fiul unui om de afaceri din Iași care a mai fost cuplat și cu alte femei celebre.

Dar iată că relația dintre Andreea și Ștefan se mișcă foarte repede, amândoi spun că știu ce vor de la viață, așa că artista și-a dorit ca fiica ei să-l cunoască deja pe noul iubit.

Așa că cei trei au fost într-o vacanță la munte, mai exact la Brașov, unde au petrecut clipe minunate împreună. Pe rețelele de socializare, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au împărtășit cu fanii momente din mica lor vacanță. Sienna, fetița pe are Andreea Antonescu o are cu Traian Spak, a fost foarte fericită și s-a distrat de minune alături de mama ei și de iubitul acesteia, relatează viva.ro.

Ștefan Manolache i-a acordat multă atenție micuței și s-a comportat ca un tată cu ea. Au călărit, s-au plimbat prin Brașov, s-au cățărat în copac și au avut o grămadă de activități împreună.

Citește și...