Cum a scapat de conflictele cu Vadim Tudor sau Gigi Becali sexy-politiciana, Anca Carcu, s-a transformat radical…la propriu!

Publicat: 04/06/2014 | 00:11
Cum a scapat de conflictele cu Vadim Tudor sau Gigi Becali sexy-politiciana, Anca Carcu, s-a transformat radical…la propriu!

Se implinesc trei luni de cand Anca Carcu a fugit din tara, in speranta ca in afara ar putea sa-si construiasca viata dupa bunul plac. Pare ca a facut o alegere buna! A slabit mai bine de 22 de kilograme si se pregateste pentru o cariera in televiziune

Sexy-PRM-ista Anca Carcu este parca alt om. La inceputul lunii martie a decis sa plece din tara si se pare ca a facut cea mai buna alegere. S-a dus in Spania, la fratele ei si, daca ar fi dupa ea, nici c-ar mai vrea sa se intoarca vreodata.

Anca Carcu a slabit 22 de kilograme
Anca Carcu a slabit 22 de kilograme

In primul rand, a plecat acolo cu gand sa se schimbe si a inceput cu partea fizica. De trei luni, Anca a slabit aproximativ 22 de kilograme, revenind astfel la dimensiunile ei din vremurile bune.

Cum s-a intamplat minunea? “Este foarte simplu, nu mai sunt amenintata, nu mai am stres, nu imi mai ia nimeni examenele, am iesit din politica, nu mai sunt agasata, etc. Am venit la fratele meu, care e o persoana importanta afara si aici am gasit schimbarea. “  , a declarat sexy-policitiana, in exclusivitate, pentru Cancan.ro.

Anca Carcu

Toate acestea impreuna cu o dieta foarte stricta, stiuta numai de ea, si cu un antrenor personal care o tine din scurt, zi de zi, Anca a reusit performanta sa scape kilogramele in plus.

“Inca mai am de lucru la corp, sa fie un fel de sah-mat”, a mai spus ea.

Anca Carcu

Anca spune ca stresul a fost factorul principal pentru care s-a ingrasat atat de mult. Ajunsese sa manance si de 20 de ori pe zi, chiar si noaptea.

Isi doreste o cariera in televiziune, in Spania

“Voi trai intre Spania unde imi este familia mea, intre America si Romania. Peste o luna voi avea emisiuni televizate la Tele5 Spania, una dintre emisiunile maxime de aici.” , a adaugat Anca.

CITESTE SI:

Anca Cârcu, sexy-politiciana, întâlnire de proporţii cu Vadim Tudor: „Toată viaţa mi-am dorit să-l cunosc”

De ce n-a luat bacalaureatul sexy-PRMista Ancuta Carcu? In adolescenta a ales muzica in loc de scoala! Era sosia Andreei Antonescu

A.F.

 

 

Citește și...