Loading the player...

Cea mai cunoscută mulatră din showbiz-ul românesc a suferit recent un şoc. Asta pentru că bărbatul cu care e căsătorită de doar cinci luni şi care se află în spatele gratiilor nu poate spera că va fi eliberat mai devreme de anul 2025. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din Româniaare primele imagini cu Laurette după ce a aflat de lovitura pe care i-a dat-o soarta. (CITEŞTE ŞI: Vedetă de la noi, prinsă în vâltoarea atentatului de la Londra. Care a fost ultimul ei mesaj către ţară!)

În acest weekend, Laurette a decis să mai uite puţin de grijile din viaţa de cuplu destul de complicată, aşa că a dat o fugă până la malul mării. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a filmat-o pe frumoasa mulatră în momentul în care se afla la plajă. Îmbrăcată cu un costum de baie dintr-o singură piesă, care i-a conturat formele, Laurette s-a relaxat pe o plajă din Mamaia. Bruneta nu a lăsat absolut deloc problemele de acasă să îi umbrească zâmbetul. (VEZI ŞI: Laurette a făcut ”legea” pe litoral! Soţul din închisoare o să facă o criză de gelozie când va vedea cum s-a lăsat pozată)

Totodată, ea a decis să încerce şi ceva senzaţii tari în valurile mării. Într-un timp record, mulatra a îmbrăcat o vestă de salvare şi a „sărit“ pe un skijet cu motor puternic, alături de doi instructori tinerei. Laurette s-a distrat pe cinste şi nu părea să aibă alte griji în afară de a se ţine bine şi de nu se lăsa luată de val... la propriu.

Momentul în care bruneta a decis să plece până la mare a coincis cu cel în care soţul ei, Ciprian Nistor, a primit 15 ani de închisoare (despre toate acestea îţi povesteam AICI). Bărbatul cu care Laurette s-a măritat la mijlocul lunii februarie a acestui an a fost găsit vinovat într-un mega-dosar de evaziune fiscală, pentru că ar fi prejudiciat statul cu trei milioane de euro. Ciprian Nistor e închis în Penitenciarul Jilava, acolo unde s-a şi căsătorit cu Laurette, iar iniţial judecătorii l-au condamnat la opt ani de închisoare, dar au contopit şi celelalte pedepse şi a rezultat un spor de şapte ani. (CITEŞTE ŞI: Laurette, mărturisiri despre vizitele la camera conjugală din închisoarea unde se află soţul ei)

Soţul lui Laurette a fost acuzat că în perioada 2011 – 2014 a pus la dispoziţia unor parteneri de afaceri mai multe facturi fiscale care priveau operaţiuni fictive. Sursele CANCAN.ro povesteau că, printre complicii lui Nistor, investigatorii au descoperit că se aflau fosta şefă a executorilor judecătoreşti, un milionar cu afaceri în industria vinului, dar şi unul dintre „băieţii deştepţi ai serviciilor secrete“. Practic, prin intermediul firmei lui Nistor, mai multe companii au deturnat sume mari de bani care ar fi trebuit direcţionate către bugetul de stat.

Laurette şi milionarul s-au căsătorit pe 20 februarie. Atunci, bruneta a mers la Penitenciarul Jilava, acolo unde a spus un „Da“ foarte hotărât în faţa ofiţerului Stării Civile. Mirii au avut dreptul să ciocnească un pahar cu şampanie, după care au putut merge în camera pentru vizite conjugale.

Citeste despre:laurette, mulatra celebra, laurette la plaja, ciprian nistor, ce a facut laurette, condamnare de 15 ani, inchisoarea jilava


Share On Facebook