Cum am fotografiat-o a treia zi de Paşte! Simona Gherghe s-a îngrăşat 12 kg în timpul sarcinii!

Publicat: 19/04/2017 | 00:00

Simona Gherghe nu are deloc stare de când a cedat temporar postul de prezentatoare Mirelei Boureanu Vaida, umblând cu treabă prin oraş chiar şi în a treia zi de Paşte! Simona s-a îngrăşat doar 12 kilograme în timpul sarcinii, însă fiindcă este o persoană extrem de activă, chiar şi în ultimul trimestru de sarcină, cu siguranţă că nu-i va fi prea greu să scape de… surplus! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe vedetă în timp ce cobora din automobilul propriu, deplasându-se totuşi puţin mai greu ca până acum, lucru de înţeles fiindcă se apropie tot mai rapid naşterea fetiţei ei, dar şi ţinând cont de faptul că a avut probleme de sănătate destul de serioase după ce a aflat că va deveni mamă. (detalii – AICI) Mămică grijulie încă de pe acum, Simona Gherghe se preocupă constant să se hrănească corespunzător, dar şi să facă analizele periodice, aşa cum vă anunţa CANCAN.ro AICI. În imaginile de acum, se poate observa că stilul vestimentar este asemănător cu cel abordat şi în cele mai recente apariţii ale Simonei: unul lejer, aşa cum recomandă şi medicii, cu haine comode, fără să fie mult prea strânse pe corp, accesorizate cu o încălţăminte joasă, fără tocuri.

Simona Gherghe nu poate să stea deloc liniştită, nici măcar în a treia zi de Paşte, fiind o viitoare mămică extrem de activă! Nici nu este de mirare că prezentatoarea TV nu se teme de cele 12 kilograme în plus, căpătate pe parcursul sarcinii!
Simona Gherghe nu poate să stea deloc liniştită, nici măcar în a treia zi de Paşte, fiind o viitoare mămică extrem de activă! Nici nu este de mirare că prezentatoarea TV nu se teme de cele 12 kilograme în plus, căpătate pe parcursul sarcinii!

Deşi este extrem de fericită alături de Răzvan, ţinându-şi cât mai departe relaţia de ochii curioşilor, iar pe deget poartă cu mândrie inelul de logodnă, Simona nu se grăbeşte să ajungă prea curând la altar, preferând momentan să se concentreze pe împlinirea celui mai mare vis de până acum: venirea pe lume a fetiţei ei. A început deja să facă multe cumpărături pentru micuţă, arătându-le imaginile prietenilor ei virtuali, (detalii – AICI) şi s-a decis să nască prin cezariană, pregătindu-se în avans pentru marele moment: “Am citit o groază de chestii despre creşterea copiilor, despre cum e sarcina pe săptămâni. Nu îmi fac probleme. Eu zic că o să dau jos la timp, nu rămân cu surplus de kilograme. Nasc prin cezariană. Nu mă sperie o tăietură pe burtă. Nu am niciun stres în legătură cu ce o să fie după sarcină. Nu am ţinut-o ascunsă. Familiile au ştiut, prietenii apropiaţi au ştiut. În primele 3 luni sunt nişte riscuri. Medicii recomandă să nu faci anunţul din prima. Totuşi, am 39 de ani, nu 25. Am zis să ne asigurăm că totul e bine”. (declaraţia completă – AICI)

Citește și...