Angelina Jolie le-a arătat tuturor că s-au înşelat atunci când au crezut că a slăbit extrem de mult după divorţul de Brad Pitt, atât de mult încât a ajuns în pragul aorexiei. Vedeta pare să-şi fi regăsit şi liniştea sufletească, pentru că s-a comportat exemplar cu fanii ei la ultima ei apariţie publică.

Angelina s-a afişat alături de cei şase copii ai ei la premiera ultimului film, este vorba de animaţia „The Breadwinner”, unde vedeta şi-a împrumutat vocea unui personaj. Angelina a vrut să le demonstreze clevetitorilor că şi-a revenit după drama prin care a trecut, le-a făcut oamenilor cu mâna, a făcut poze cu ei, zâmbind încontinuu. Singurul lucru care a rămas neschimbat este că a rămas la fel de slabă, dar nimic de pe faţa ei nu trădează că ar suferi de vreo boală gravă. Informaţia că ar avea 41 de kilograme pare însă a fi reală dar nu reiese că vedeta ar avea probleme de sănătate, cel puţin dacă este să analizăm fotografiile de la eveniment (foto getty images).

Citeste despre:angelina jolie, angelina jolie a slabit, angelina jolie anorexica, angelina jolie boala, angelina jolie divort, angelina jolie film, angelina jolie „the breadwinner”


Share On Facebook