Cum arăta Andreea Mantea la 14 ani! Vedeta a vrut să le dea peste nas haterilor pe internet FOTO

Autor: L.N.
Publicat: 22/04/2020 | 17:10
Cum arăta Andreea Mantea la 14 ani! Vedeta a vrut să le dea peste nas haterilor pe internet FOTO

Andreea Mantea a vrut să le închidă gura tuturor cârcotașilor care spun că aceasta și-a făcut intervenții estetice la nivelul feței. Vedeta a postat mândră pe contul de socializare o fotografie de la vârsta de 14 ani.

Cu un aspect fizic ireproșabil la 33 de ani, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, Andreea Mantea, s-a simțit nevoită să le răspundă criticilor invidioși de pe internet. Vedeta a scos ”artileria grea” de la naftalină. Astfel că, cu o imagine din tinerețe, bruneta a vrut să ardă orice speculație cum că pomeții săi sunt ”operați”.

 „Ia uite, băi, nene, cum m-am operat la pomeți, de la 14 ani! ”, a scris ea, cu ironie, în dreptul pozei de arhivă.

CITEȘTE ȘI: Mirel Rădoi și-a pierdut părintele! Legătura strânsă dintre artistul Nelu Bălășoiu și celebrul selecționer

Nu vrea să-și facă modificări, de teamă

”Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită “, a spus Andreea Mantea, într-un interviu pentru Antena 1. Ea are însă și implant mamar: ”Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”,  a declarat Andreea Mantea.

Citește și...