Cum arată, de fapt, soția cu 44 de ani mai tânără a lui Gheorghe Zamfir. FOTO

Publicat: 05/04/2020 | 16:00
Cum arată, de fapt, soția cu 44 de ani mai tânără a lui Gheorghe Zamfir. FOTO

Gheorghe Zamfir are o căsnicie fericită alături de soția sa, care este cu 44 de ani mai tânără. Nicoleta Beca este cântăreață de muzică populară și s-a căsătorit cu ”Regele naiului românesc” în 2016.  Este a doua căsnicie a lui Gheorghe Zamfir, după cea cu franţuzoaica Marie Noelle. Pe 6 aprilie, maestrul va împlini 79 de ani.

Cum arată Nicoleta Beca, soția lui Gheorghe Zamfir

Gheorghe Zamfir s-a căsătorit în 2016 cu Nicoleta Beca și reprezintă unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Decizia maestrului de a-și uni destinele cu artista de muzică populară a surprins pe toată lumea, ținând cont de diferența uriașă de vârstă dintre cei doi. Nicoleta Beca este cu 44 de ani mai tânără decât ”zeul naiului românesc”.

Așa arată mult mai tânăra soție a maestrului Gheorghe Zamfir

‘Nu am purtat rochie de mireasă, ci costum popular. De altfel, toţi cei invitaţi au avut câte o piesă vestimentară specifică portului tradiţional’, a dezvăluit Nicoleta Beca.

Nicoleta Beca are 35 de ani, în timp ce Gheorghe Zamfir are 79

Cei doi s-au cunoscut în 2008, în timpul unei emisiuni, însă pe vremea aceea, maestrul era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle. Divorțul dintre Gheorghe Zamfir și prima sa soție s-a întins pe cinci ani. De-abia în 2015, acesta a redevenit un om liber în acte.

Gheorghe Zamfir și soția sa sunt extrem de fericiți, în ciuda diferenței de vârstă

Deși s-a recăsătorit un an mai târziu, Gheorghe Zamfir a așteptat mult timp până să apară în public alături de noua lui soție. În 2018 s-a prezentat cu Nicoleta Beca în cadrul unui festival folcloric. Cei doi au cântat pe aceeași scenă, în București.

Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca s-au căsătorit în 2016

Divorț cu scandal pentru Gheorghe Zamfir

În 1989, pe când avea 48 de ani, Gheorghe Zamfir o cunoștea pe cea care avea să-i devină soție, Marie Noelle. S-a întâmplat în Franța, în timpul unui concert susținut de maestru. După 5 ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească. Mariajul lor a durat 16 ani, iar în 2010 au ajuns la Tribunal, după ce soția sa a introdus cererea de divorț. Gheorghe Zamfir a fost acuzat de aceasta de maltratare și de infidelitate și astfel maestrul a fost nevoit să-i plătească o sumă uriașă de bani. 5.300 de euro era pensia de întreținere pentru fosta soție. După mai multe apeluri, Gheorghe Zamfir a reușit să scadă această sumă și să-i achite 1.500 de euro lunar.

După căsătoria cu Nicoleta Beca, artistul a decis să-i lase acesteia aproape toată averea strânsă de-a lungul carierei impresionante. Gheorghe Zamfir are și un băiat, Emmanuel Teodor, dintr-o relație cu o femeie din Canada, Susan Nichols. În vârstă de 33 de ani, fiul maestrului este tot cântăreț. Locuiește în Montreal și cântă într-o formație rock.

Acesta este băiatul lui Gheorghe Zamfir, Emmanuel Teodor Zamfir

Gheorghe Zamfir a devenit celebru chiar și peste hotare, după ce a revoluționat clasicul nai. De la 20 de tuburi, artistul român a ajuns să cânte chiar și la 30 de tuburi la acest instrument, intrat într-un con de umbră. Datorită calităților sale și tehnicii pe care a abordat-o, Gheorghe Zamfir a reușit să încânte o lume întreagă cu concertele sale. De aceea a fost numit și „The Iconic King of the Pan Flute”, ”Regele reprezentativ al naiului”.