Cum arată familia lui Vin Diesel! Iubita lui este fermecătoare, copiii, superbi

Publicat: 22/11/2017 | 14:05

El este un actor cu roluri fioroase, dar familia sa este adorabilă. Cum arată iubita lui Vin Diesel şi cei trei copii.

Vin Diesel are o carieră de succes, un corp pe care mulţi îl invidiază, dar are, pe lângă acestea, o familie superbă, de care este foarte mândru.

Pe numele său adevărat Mark Sinclair, actorul se bucură de toată aprecierea fanilor, iar imaginile în care apare alături de familie sunt adorate de aceştia.

Vin Diesel face parte dintre vedetele care duc o viaţă discretă, care preferă ca familia, cei dragi să nu apară pe copăerţile revistelor, mai ales cele de scandal.

Paloma Jimenez, soţia lui Vin Diesel, are 34 de ani, cu 16 ani mai puţin decât soţul său, iar cei doi au trei copii: Pauline, Vincent şi Hania.

Vin Diesel spunea, într-un interviu făcut în urmă cu puţin timp, că a fost influenţat, în privinţa vieţii de familie, chiar de colegul său, Paul Walker. „Se mândrea nespus cu faptul că soţia şi copiii mei îi spuneau unchiul Pablo. El m-a ajutat să fac tranziţia dintre viaţa de burlac şi cea de tată. Era un membru minunat al familiei noastre şi ne oferea tuturor o perspectivă optimistă asupra vieţii”, a povestit actorul.

Paloma Karla Jimenez Denagustin este numele întreg al iubitei lui Vin Diesel, iar frumoasa brunetă are origini mexicane şi este model, însă a avut şi roluri în filme mexicane.

Citește și...