Cum arată fosta amantă a lui Guţă, însărcinată în 7 luni: ”Muncesc…” Ce i-au scris admiratorii

Publicat: 14/11/2017 | 20:54

Dana Roba este însărcinată în luna a şaptea, dar se păstrează foarte bine, sarcina abia dacă se observă. Fosta amantă a lui Guţă spune că munceşte ca şi cum nu ar fi însărcinată. 

Ea s-a fotografiat în timp ce muncea şi a postat poza pe o reţea de socializare.

„Însărcinată în 7 luni. Muncesc ca şi cum nu aş fi”, a scris Dana Roba în dreptul fotografiei în care apare foarte aranjată şi cu zâmbetul pe buze.

„Foarte frumoasă! Dumnezeu să te binecuvânteze! / Eşti foarte faină! / Sarcină uşoară, eşti superbă!”, i-au scris fanii.

S-a pocăit, apoi s-a măritat!

În urmă cu mai bine de doi ani, Dana Roba anunţa că se pocăieşte, dar la scurt timp avea să se îndrăgostească de un arbitru de fotbal.

Dana Roba s-a căsătorit la începutul anului trecut, cu Remus Balaciu. Ea şi-a dorit imediat şi un copil, iar visul e aproape împlinit.

„În primul rând ne dorim un copil cât de repede. Dani vrea băiat, iar eu vreau fetiţă. Am zis să ne rugăm şi pe cine ascultă Dumnezeu mai mult, aia să fie. Anul trecut, în luna august, i-am spus Liniei, prietenei mele din Austria, că eu cred că Dumnezeu o să facă aşa ca până în ianuarie să mă căsătoresc, deşi înca nu îl ştiam pe Dani”, spunea Dana.

Recomandarea CIAO.RO