Cum arată iubita lui Bogdan de la “Exatlon”! Bruneta l-a aşteptat la aeroport şi…

Publicat: 10/02/2018 | 17:43

"Exatlon" a mai trimis acasa inca un concurent din echipa “Razboinicii”. Bogdan a ajuns in tara dupa ce dorul de casa l-a determinat sa renunte la competitia din Republica Dominicana. Parintii si prietenii l-au asteptat cu nerabdare la aeroport.

 

Dupa o luna plina de emotii, adrenalina si probe dificile, Bogdan din echipa ,,Razboinicii” si-a luat la revedere de la colegii sai. Tânărul a parasit “Exatlon” condus de coechipieri. In tara, la aeroport, l-au asteptat parintii, fratele mai mic, iubita si prietenii apropiati.

Mama lui Bogdan nu mai putea de nerabdarea sa-si stranga baiatul la piept. O aparitie surprinzatoare la aeroport pentru ex-concurentul de la “Exatlon” a fost chiar fosta lui logodnica, anunta stirilekanald.ro.

Bogdan a dovedit ca este puternic in competitie, dar… extrem sensibil cand vine vorba de familie. Dorul de casa l-a facut sa renunte la lupta de la ,,Exatlon”.

Bogdan are deja lista cu ceea ce vrea sa manance imediat ce ajunge acasa. Insa va urmari cu sufletul la gura fiecare editie ,,Exatlon” si isi va sustine echipa.

„Am iesit din concurs pentru ca imi era foarte dor de casa. Nu exista premiu care sa egaleze bucuria de a fi alaturi de familia mea”, a declarat Bogdan.

Citește și...