Cum arată Karmen la două luni după ce a născut! Invitații de la o petrecere au avut un șoc când au văzut-o pe fiica lui Adi Minune

Publicat: 17/10/2019 | 10:57
Cum arată Karmen la două luni după ce a născut! Invitații de la o petrecere au avut un șoc când au văzut-o pe fiica lui Adi Minune

Karmen este împlinită pe toate planurile la cei 21 de ani, are o familie frumoasă, dar și o carieră muzicală de succes. Vedeta a devenit de puțin timp mamă și este tare fericită de această nouă experiență alături de fetița ei. De remarcat este faptul că a reușit să slăbească într-un timp record, se mândrește cu o siluetă impecabilă, deși este proaspătă mămică.

Prezentă la un eveniment, Karmen a șocat pe toată lumea cu apariția sa, la doar două luni după ce a născut. A slăbit în timp record mai bine de zece kilograme și arată impecabil. Și-a pus în valoare silueta perfectă cu o rochie scurtă şi o pereche de sandale simple.

Zilele mele au mai mult soare, viata mea a caKapatat sens. Scriu asta cu dureri in fiecare cm din corpul meu, doar zambetul ei imi da putere si as trece prin foc cu ochii inchisi din nou sa pot retrai prima intalnire cu ea. Totul meu, fata mea. Wellcome home Baby Rossi”, a scris Karmen pe contul ei de socializare.

Soțul lui Karmen, apel îngrijorător după un accident de motocicletă cumplit

Bogdan Clăpescu a cerut public ajutorul apropiaților, dar și al fanilor în urmă cu câteva ore. El i-a rugat să facă donații pentru Ștefan, un bărbat de 36 de ani, care a făcut accident în timp ce era pe motocicletă. Pe imaginea cu tânărul care a rămas paralizat au fost trecute și două conturi în care oamenii cu suflet mare pot să depună bani

“Ștefan are 36 de ani, în urmă cu o lună a suferit un accident de motocicletă din care a rezultat paralizie… A fost operat, dar, din nefericire, la noi în țară nu are nici măcar 1% șanse de recuperare. Trebuie să ajungă în Austria pentru a se putea recupera, răspunsul de la clinica din Austria a fost unul pozitiv.

Dar, din păcate, nu are banii necesari pentru a ajunge în Austria. Orice sumă îi este binevenită, și un leu dacă donați este bine. Vă rog din suflet să îl ajutați (…)” este mesajul apărut pe poza urcată pe Instagram Stories de Bogdan Clăpescu.

Citește și...