Fiica celebrilor lăutari Ioniţă şi Viorica de la Clejani e considerată una dintre cele mai râvnite vedete de la noi, iar recent a ieşit la iveală că s-a pus serios pe treabă în ceea ce priveşte remodelarea corporală.

Cel care a „dat-o de gol“ de Margherita că s-a pus pe slăbit a fost chiar tatăl ei, după ce în urmă cu câteva zile a fost prezent în cadrul unei emisiuni TV de la noi. "Să te ţină Dumnezeu să rezişti. Şi ea şi Marga. Viorica e o femeie împlinită, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, dacă te mai vaiţi la televizor vreodată, jur că nu mai vin cu tine. Noi ne iubim numai la televizor", a spus Ioniţă de la Clejani, atât despre soţia sa, cât şi despre fiica lui, Margherita (vezi AICI cât de mult a slăbit Viorica de la Clejani).

Totodată, tânăra arată acum precum un manechin gata să urce pe orice podium, avand forme demne de invidat, iar recent a şi îmbrăcat un costum de baie. Imaginea a ajuns rapid pe contul de Facebook al tinerei, acolo unde ea a primit numeroase aprecieri.

Citeste despre:margherita de la clejani, clejanii, ionita de la clejani, costum de baie, declaratie


Share On Facebook