Cum arata sanii lui Beyonce dupa ce s-a tunat din cap pana-n picioare! Imagini de pe patul de operatii!

Publicat: 05/01/2015 | 19:53

Dupa 7 ore pe masa de operatie, Beyonce arata ca o bomba sexy, dar avea dureri cum nu a avut nici cand a nascut!

Iubita lui Guta a indurat cu eroism toate aceste chinuri pentru manelist, cel care a trimis-o la clinica Esteworld din Istanbul, Turcia, la specialisti care i-au garantat ca rezultatul va fi conform cu asteptarile lui inalte si cu… fanteziile lui. Beyonce a fost insotita permanent de Ensar Duman, reprezentantul clinicii, care i-a raspuns la toate intrebarile si a ajutat-o sa se acomodeze.

Beyonce

20.000 de euro au costat cele 6 interventii suferinte in aceeasi zi de tanara de 23 de ani, la numai 5 luni dupa ce a nascut-o pe Anais. Ea a ales sa isi ridice si sa isi mareasca sanii cu implanturi cu silicon, sa isi micsoreze mamelonul, sa isi scoata grasimea de pe talie si sa si-o injecteze pe coapse si si-a pus implanturi cu silicon in fese.

Beyonce

Pentru aceste interventii, medicii au preconizat sa Beyonce va sta pe masa de operatii 5 ore, dar a stat cu 2 ore mai mult. Stand langa telefon sa primeasca un semn de la Beyonce, Guta a avut ceva emotii, dar asteptarea a meritat.

Cand a iesit din sala si si-a revenit din anestezie, Beyonce a aflat ca medicii au decis sa ii puna un implant de 400 ml, asa cum isi dorea ea, si nu doar 250 ml cum estimasera initial. In fese, Beyonce are implanturi de 250 ml.

Beyonce

Ca sa poata calatori cu avionul, Beyonce a ramas spitalizata in clinica de lux o saptamani si s-a intors fix in ziua de Craciun, ca un cadou special pentru “Iubi”, Nicolae Guta, care s-a declarat foarte incantat de ce i-a adus Mos Craciun.

Vedeti cum a decurs toata operatia si cum s-a simtit Beyonce dupa ea, astazi in exclusivitate la Maruta.

Citește și...