Cum i-a amenajat Gabriela Cristea camera fiicei sale! Vedeta a arătat tuturor imaginea

Publicat: 11/09/2017 | 08:53

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt nerăbdători să facă cunoştinţă cu fetiţa lor, care mai are puţin şi va veni pe lume. Vedeta şi soţul ei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, weekendul trecut s-au ocupat de amenajarea camerei unde va sta micuţa.

UPDATE:„Ultima săptămână alături de voi la TV. Am intrat în linie dreaptă”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

Prezentatoarea tv a arătat tuturor cum i-a amenjat fetiţei locuinţa. “În aşteptarea prinţesei noastre”, a scris vedeta la fotografie postată.

Tavi şi Gabriela i-au amenajat camera fetiţei.
Tavi şi Gabriela i-au amenajat camera fetiţei.

Gabriela Cristea este pe cale să-şi îndeplinească dorinţa arzătoare de a deveni mămică, după multiple încercări. Vedeta a mărturisit că minunea s-a întâmplat anul trecut, în perioada Crăciunului, căci fiind frig afară avea mai mult timp să stea în pat împreună cu soţul ei.

„Septembrie şi Mai sunt lunile care ne plac cel mai mult. Oamenii se îndrăgostesc cel mai des în lunile astea, statistic vorbind. După luna Mai vine căldura şi atunci ies se plimbă, se duc la mare. Dacă te îndrăgosteşti în septembrie vine iarna şi te bagi în pat, dacă înţelegi ce vreau să zic. Cei mai mulţi copii se nasc în luna septembrie – octombrie cam pe acolo. În decembrie vine postul Crăciunului şi lumea se abţine de laaaaa… carne. După Crăciun, când se dă dezlegare, şi dacă e şi zăpadă nu mai ieşi din casă ce naiba să faci? Te încălzeşti sub plapumă cu iubitul. Şi pac, în septzembrie vin copiii. La mine a fost o întâmplare, eu nu am ţinut post de Crăciun”, a spus Gabriela Cristea.

 

Citește și...