Cum s-a amuzat Adelina Pestritu pe seama iubitului ei! Fanii au reactionat! „Sunteti penibili…”

Publicat: 12/12/2014 | 16:36
Cum s-a amuzat Adelina Pestritu pe seama iubitului ei! Fanii au reactionat! „Sunteti penibili…”

Adelina Pestritu si si Speak sunt foarte activi pe conturile de specializare si nu ezita sa isi tina fanii la curent cu tot ceea ce fac in cursul zilei.

Asa s-a intamplat si de data aceasta, cand Adelina a facut din nou o gluma pe seama iubitului ei. Vedeta TV a facut publica imaginea, iar reactiile au gost pe masura. „Sefa clasei si tocilaru’ Speak One”, a scris Adelina in dreptul pozei in care cei doi apar cu ochelari la ochi.

Adelina pestritu

Fanii au reactionat imediat, iar unii dintre ei nu au gustat gluma. „Se clasei sau a casei?”, „ce ochelari de tocilari”, „Sunteti frumosi oricum”, Un cuplu perfect”, „Sunteti penibili, ce vreti sa demonstrati?’, a fost parerea prietenilor virtuali.

Citeste si

Adelina Pestritu si-a busit masina din cauza lui Speak! Primul interviu cu cei doi impreuna

Adelina Pestritu s-a dat singura de gol! Fanii au ramas cu gura cascata: „Esti insarcinata! Felicitari!”

Relatia cu Speak o face fericita

De cand formeaza un cuplu, Adelina si Speak au o influenta pozitiva una asupra celuilalt. Cel mai bine se vede asupra prezentatoarei tv, care si-a schimbat complet stilul vestimentar de cand a devenit iubita cantaretului.Daca pana de curand, Adelina purta rochii extrem de decoltate si unele chiar transparente si scurte, de cand se afiseaza la bratul lui Speak, bruneta imbraca doar tinute lungi si elegante.

L.L

Citește și...