Cum s-a îmbrăcat Ilinca Vandici la nuntă şi la botez! A schimbat trei ţinute

Publicat: 15/10/2017 | 12:52

Zi cu emoţii pentru Ilinca Vandici! Prezentatoarea se cunună religios cu alesul inimii ei, Andrei Neacşu, şi îşi creştinează băieţelul, pe Zian Ioan. La dublul eveniment, Ilinca Vandici a invitat în jur de 500 de persoane.

La petrecerea de la palatul Snagov, Ilinca Wandici a schimbat mai multe rochii, pentru că aşa se cade, desigur, din partea unei prezentatoare ”cu stil” în cea mai fericită zi a vieţii sale.

Ilinca Vandici, alături de Raluca Bădulescu şi alţi prieteni
Ilinca Vandici, alături de Raluca Bădulescu şi alţi prieteni

A venit şi momentul dansului mirilor, iar Ilinca a fost absolut răpitoare în rochia pentru petrecerea de la restaurant

Ilinca, alături de soţul ei (foto wowbiz)
Ilinca, alături de soţul ei (foto wowbiz)

UPDATE 15:15: Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu au ajuns la biserică. Cei doi au venit într-un Mercedes albastru, de epocă. Prima ţinută a prezentatoarei tv este o rochie roz, strălucitoare, cu aplicaţii. Creaţia este semnată de bunul ei prieten şi coleg de platou, designerul Răzvan Ciobanu. 

Ilinca Vandici a venit la biserică într-o rochie semnatăd e Răzvan Ciobanu
Ilinca Vandici a venit la biserică într-o rochie semnatăd e Răzvan Ciobanu

Cele două ceremonii vor fi urmate de o petrecere fastuoasă, unde au fost invitate în jur de 500 de persoane. Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu s-au pregătit minuţios pentru acest eveniment. Pentru a împăca pe toată lumea, meniul exclusivist cu care se vor delecta invitaţii va fi unul extrem de variat, iar muzica este la fel. Printre artiştii care le vor câta mesenilor se numără Adrian Minune, Lidia Buble, Matteo, Diana Matei. 

Consider că nicio pentrecere nu are energie mai mişto şi mai frumoasă decânt în momentul în care pornesc manelele. Sincer, am fost la eveniment în ultima perioadă, nunţi, botezuri, cumetrii, lumea se simţea bine, dar în momentul în care vine artistul de manele, toată lumea e pe ringul de dans. Şi am zis ok, o să avem şi noi un program de genul ăsta la nuntă!”, a mărturisit Ilinca Vandici în urmă cu câteva zile.

Legat de ţinutele alese, Ilinca Vandici a optat pentru trei rochii. Va purta o rochie pentru cununia religioasă şi creştinarea lui Zian, o altă pentru începutul petrecerii şi ultima ţinută, una foarte lejeră, în care mireasa să se poată distra în voie. 

Citește și...